Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?
A ti nikoli nobenega drugega tipa od svojega ne pogledaš?
A če greš mimo izložbe in si kaj v izložbi pogledaš, pomeni, da boš to tudi kupila?
Grow up, babe.
zdravilo: shujšaj, poštrihi se na blont......in ga sčevljaj.
zdravilo: shujšaj, poštrihi se na blont......in ga sčevljaj.
Moj pa pravi, da se sploh ne zaveda da gleda druge;)))
Dovolj si glupa, da si to zaslužiš.
Kako pa veš, da jo gleda? Kaj pa če gleda dober avto, ona gre pa slučajno mimo avtomobila:)
Poglej s tega zornega kota. To je enako, kot če bi bila v restavraciji. Torej, če je že naročil hrano, a to pomeni, da ne sme več gledati jedilnika/ponudbe?

Lep pozdrav, Iztok

http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku
http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju
http://avto.over.net/
http://iztokfranko.si/
Z mojim pa skupaj gledva ženske in tipe, pa kaj pokomentirava :))), se pohecava...Je prav zabavno.

Pa kaj si nič ne zaupate al kako?
Dokler jih samo gleda je v redu........:)))
Jaz vedno rečem: če sem na dieti, še ne pomeni, da ne smem gledati jedilnika :).

Moškim je to v naravi, da bulijo druge ženske. Pa verjetno si tut mislijo, da bi jo nabrisali hahahaha. Ampak to je v podzavesti in ostane tam. Večinoma.
A jo je gledal z odprtimi ali zaprtimi usti???
Navedeno
ena okrogla črnolasa
:-(

bi razumela glede norenja, če bi pisalo, da je včeraj tvoj natepaval eno vitko blondinko.

naj ti bodo takšne stvari motivacija.
Zvestobo ti je verjetno obljubil, za slepoto pa na magistratu ne sporašujejo.

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
Jaz ves čas gledam okrog sebe, če je kaka huda tudi prekinem pogovor z ženo, da si ogledam noge, pa ostalo....., ne dovoli mi pa tega, da bi pristopil k njej in jo povabil na indijančka.
...Zvestobo ti je verjetno obljubil, za slepoto pa na magistratu ne sporašujejo.

:)))))))) strasno dober komentar
...samozavesti punca!!!! Očitno nisi zadovoljna s seboj, pa misliš, da tudi tvoj ni in gleda po drugih. Tudi moj pogleda, pa kaj! To je čisto normalno! Tudi jaz pogledam, pa si ob tem ne mislim, kako bi se z nekom dol dala....
Delaj raje na sebi, na svoji zunanjosti, če nisi zadovoljna in predvsem na samozavesti, pa boš drugič z njim pokomentirala kako vitko bjondo!
Iztok, eno je pogledati, drugo je zjati. če imaš zraven partnerko.
To je skrajno nevljudno in nespoštljivo do partnerke.
Preberite si kak bonton, da ne boste takšni egoistični kreteni.

ena okrogla črnolasa
povej mu, da te to moti in da takšnega nespoštljivega obnašanja tudi ne boš prenašala.
Naj se kontrolira, ko je v tvoji prisotnosti in upošteva tvoja čustva.
Če noče, potem tudi veš, kam sodi.
Na smetišče zgodovine. Pojdi naprej brez njega.
Najlepše je pa skupaj pokomentirati. :) To je povsem človeško. Verjame, da punce gledate tudi moške. Vendar ok, tukaj ste res bolj spretne in naredite to bolj prikrito.

Lep pozdrav, Iztok

Navedeno
IztokFranko
Najlepše je pa skupaj pokomentirati. :) To je povsem človeško. Verjame, da punce gledate tudi moške. Vendar ok, tukaj ste res bolj spretne in naredite to bolj prikrito.

obstaja dobra razlaga za to, zakaj ženske manj opazno čekiramo tipe.
baje imamo ženske dosti bolj razvit periferni vid, kot pa moški iz evolucijskih razlogov. za nabiranje borovnic ga rabiš, za lovljenje gazele niti ne.

ne rabimo direkt buljit v nekoga, če ga hočemo prečekirat :)
bolje, da gleda blondinke kot pa blondince ali otroke. to je normalen dedec, če gleda ženske. sumljivi so tisti, ki ne gledajo drugih žensk.
Navedeno
Bonton

ena okrogla črnolasa
povej mu, da te to moti in da takšnega nespoštljivega obnašanja tudi ne boš prenašala.

Jaz se s tem popolnoma strinjam. To ni kulturno, niti spoštljivo do partnerice. Meni je najbolj nerodno takrat, ko vidim cele družinice v trgovini, pa žene zraven, dedi pa buljo kot da že 100 let niso vidli ženske, pa zraven verjetno še sanjajo kaj. Saj je res, to je normalno, da pogledaš drugo osebo. Sam sej vidiš tisti look, ki pove nekaj več. No in to je žalosto, vezani možje ki flirtajo. To pa pomeni, da v zakonu verjetno ni vse ok.
Najbolje, da mu iztakneš oči. Če še nisi dovolj nora, pač kupi samo plašnice. Ali pa v Venera shop-u imajo take fajn preveze za čez oči.
pa kaj, če jo gleda.
a ti pa ne pogledaš kakega dobrega tipa nikol, al kaj?
če te ne bo več maral, se ti bo dogajalo kaj hujšega.
Navedeno
IztokFranko

Iztok, pazi kaj govoriš. Tukaj smo večinoma ženske in hitro se lahko zgodi, da te napademo zaradi tvojih misli, kaj šele besed.
Si na tankem ledu... Že zadnjič si izzival s tisto Slovaško reportažo, sedaj pa še tole...

Drugače pa punce,
Iztok to samo pravi. V resnici... ko je njegova bejbi v bližini je izredno pozoren do nje in ni videti, da bi kam špegal.
Mislim, da nas samo malo heca.
Mladost kam si se zgubila in moje razmišlanje, se tudi od tedaj, ni spremenilo. Pa poglej nekaj ljudske modrosti, ki ji pravimo pregovori. Prvi pravii: še mačka lahko škofa pogleda... še : prepovedano je najslajše in na koncu še : pogledati ni greh... Ljubusumje zaradi pogleda na nekaj lepega je res odveč in je prej v škodo kot v korist partnerski zvezi, ki mora sloneti na medsebojnem zaupanju. Le verjami staremu mačku, ki že vrsto let živi v zakoski zvezi.
Navedeno
jaz pa tako
Z mojim pa skupaj gledva ženske in tipe, pa kaj pokomentirava :))), se pohecava...Je prav zabavno.

Tudi midva tako. Kdaj pa pogledam samo jaz in komentiram - kdaj drugič pa samo ona.

V čemu je pravzaprav problem?
(razen v pomanjkanju samozavesti avtorice teme - kar je očitno. Ampak to se rešuje na druge načine, ne pa s prepovedovanjem pogledov ali traumiranjem ob njih)
Navedeno
Rok-1
Navedeno
jaz pa tako

Tudi midva tako. Kdaj pa pogledam samo jaz in komentiram - kdaj drugič pa samo ona.

V čemu je pravzaprav problem?
(razen v pomanjkanju samozavesti avtorice teme - kar je očitno. Ampak to se rešuje na druge načine, ne pa s prepovedovanjem pogledov ali traumiranjem ob njih)

eh, jaz vedno čekiram druge ženske, moj se samo reži poleg. še opozorim ga na kakšno dobro.
pomanjkanje samozavesti? tudi, predvsem pa pomanjkanje ljubezni v vezi. verjetno, če ženska vidi ali čuti, da tipu ne pomeni kaj dosti, jo bo toliko bolj bolelo, če bo gledal po drugih.
Navedeno
Francl
Mladost kam si se zgubila in moje razmišlanje, se tudi od tedaj, ni spremenilo. Pa poglej nekaj ljudske modrosti, ki ji pravimo pregovori. Prvi pravii: še mačka lahko škofa pogleda... še : prepovedano je najslajše in na koncu še : pogledati ni greh... Ljubusumje zaradi pogleda na nekaj lepega je res odveč in je prej v škodo kot v korist partnerski zvezi, ki mora sloneti na medsebojnem zaupanju. Le verjami staremu mačku, ki že vrsto let živi v zakoski zvezi.

Se strinjam. :)

Lep pozdrav, Iztok

Jaz pa znorim, ko mojemu pustim tamalega, da ga varuje na ulici, on pa gleda pičke okrog sebe, tamali pa kmal pod avto ...
Jaz sem prodajalka v trgovini z visoko modnimi moškimi oblačili. Sem mlada, blond z dolgimi lasmi, vitka, in običajno imam živo rdečo šminko in lak za nohte. Ker se pač tako počutim super. Seveda me večina moških globoko gleda, če so njihove partnerice zraven ali ne, ampak jst osebno tega niti ne porajtam več. Seveda opaziš vse poglede, ampak jaz pa vračam samo poglede v oči. Nikoli se s stranko nebi spustila na privatni nivo. Pa me precej moških osvaja, pa vdim da imajo poročne prstane, ampak mene ne gane. Njihovo osvajanje me ne zanima.
Nič se ne boj, če jo je pogledal, največji ženskarji zraven svojih nobene ne pogledajo. Ko pa so sami pa je ohoj,haha
Če je ženska dobra, jo še jaz pogledam, včasih še kaj z možem pokomentirama - nobenih težav okoli tega.Saj to je normalno. A ti pa drugih ne gledaš ali kako???
V življenju sem opazila tri res lepe moške na ulici, za katere vem, da sem jih zavestno pogledala in vsi trije so opazili mene. Bil je to preskok energije. Drugih ne opazim na prvi pogled. Moški mi postanejo zanimivi šele pri osebnem kontaktu, pa verjamem, da gre vsak dan mimo mene več deset takšnih, da okoli padeš.
Moški menda gledajo drugače, pogled jim pritegne ženstvenost, erotičnost, seksualnost, atraktivnost, posebnost, dekolteji, in ženske se tega zavedamo, zato je toliko naših atributov tako ali drugače razstavljenih in dekoriranih na poglede mimoidočih, največkrat dedcev. Kak zažvižga, kako oblaja, tisti v paru prikrito ali manj prikrito puščajo oči na razstavnem eksponatu, ampak na ta način še nisem srečala nikogar za randi.
Moj doma gleda mene, ko sva zunaj pa sigurno tudi druge razstavne eksponate, kaj se dogaja v momentu ogleda posameznega primerka v njegovi glavi, niti ne razmišljam, niti se ne obremenjujem, sem pa prepričana, da ko vidi globok dekolte skoraj do bradavičk (ki si ga razstavni eksponat kopak obleče seveda samo zaradi sebe:-), pa sem prepričana, da ne razmišlja o srednješolskih matematičnih problemih.
Ne nergam, ker se ne obremenjujem, imava pa dogovor, da ko sem zraven, prikirito ogleduje prosto po Prešernu, če pa ima željo pobuljit, pa da me mora obvezno spustit iz objema in se oddaljit na korak ali dva. Tudi sama ne prenesem moških, ki zraven partnerke preveč brezčutno puščajo oči na moji riti ali joških. Se strinjam z zgornjimi posti o osnovnem bontonu in spoštovanju partnerke, ženskam, ki jih pogledi njihovih dedcev na razstavne eksponate motijo, pa svetujem, da se sprijaznijo z mislijo, da so hkrati same razstavni eksponat moškim drugih žena.
Ps: vitko dolgolaso dolgonogo atraktivno blondinko bo pogledalo 99% moških, ki niso istospolno usmerjeni. Pogledalo jo bo tudi 99% žensk, ki niso istospolno usmerjene. Tudi avtorica posta jo je, ali ne? :-)
Ena okrogla črnolasa!

Sploh se ne sekiraj, naslednjič ko boš s partnerjem, pa boš videla kakšnega dobrega tipa, pa še ti BULJI vanj!
Navedeno
Bonton

ena okrogla črnolasa

se strinjam. buljiti drugam v prisotnosti partnerja je totalno nespoštljivo.
Iztok, tebi se pa vidi, da si še mlad. saj boš nekoč odrastel.
Meni je pa že čudno, če moški ne pogleda "vitke blondinke":)))...pa saj tudi me pogledamo, če je kje kak fejst moški. ....big deal.....dokler le gleda, je še vse ok;))
Je pa res, da je moških veliko na jeziku, ko je treba v akcijo, pa "rep med noge in gas":)))
Ok...malo heca....lep dan vam želim, jutri bo baje dež:(
Če tip pogleda žensko, ki gre mimo in obratno ni nič kej takega. Da bi pa prou bulil oz. se pol še neki očitno obračal za njo, ti pa itak takoj pokaže kak debil je, da to dela pred svojo žensko kot da jo niti mal ne spoštuje.
Ajde punce in fantje... bodimo pošteni.. Nekaj je če si moški ogleda dobro žensko, drugo pa je če jo bulji... to je definitvino žaljivo za partnerko... Za moje pojme
Eh ne sekiraj se. Vitke se gleda, okrogle se pa bolj opazi, ker ste bolj seksi (vsaj tako se poudarja na MON-U).

lol
S kakšnimi malenkostmi se nekatere ukvarjate... (morebiti je le preveč zabolela zavist nad blondinko) in ne toliko partnerjevo buljenje.
Navedeno
lanni2
Če tip pogleda žensko, ki gre mimo in obratno ni nič kej takega. Da bi pa prou bulil oz. se pol še neki očitno obračal za njo, ti pa itak takoj pokaže kak debil je, da to dela pred svojo žensko kot da jo niti mal ne spoštuje.
Težko je določt to mejo.
Aja pa še to. Avtorici priporočam naj shujša in začne hodit na fitness, tako bo pridobila na samozavesti in se ji nebo več zdel potrebno primerjati se z drugimi puncami in se bati, da jo bo fant zapustil.
Navedeno
ena okrogla črnolasa
:-(
Očitno si v njej videla konkurenco.
Če bi bila s sabo zadovoljna, te ne bi bilo strah in ne bi bila ljubosumna na druge ženske.
Se strinjam z Robijem. Ampak veliko lažje je plivati po "anoreksičnih preklah" ter si metati pesek v oči, da imajo VSI moški radi močnejše. To se vidi na tem forumu, pa tudi v vsakdanjem življenju.
Navedeno
Alexis
Se strinjam z Robijem. Ampak veliko lažje je plivati po "anoreksičnih preklah" ter si metati pesek v oči, da imajo VSI moški radi močnejše. To se vidi na tem forumu, pa tudi v vsakdanjem življenju.

Lahko je privlačna bolj suha kot tudi malo bolj močnejša, ali pa ona "sredinska". :)
Če pa so ekstremi, pa gre bolj za fetišiste.
Močnejše privlačijo samo tiste, ki so tudi sami močnejši, ali pa ko so mnenja, da si boljše tako ali tako ne morejo dobiti.

ps : komaj čakam na feedback, da se smejim
Navedeno
matjazko
Navedeno
Alexis

Lahko je privlačna bolj suha kot tudi malo bolj močnejša, ali pa ona "sredinska". :)
Če pa so ekstremi, pa gre bolj za fetišiste.

Matjažko, a si fetišist?
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 25 plus 3?