Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pon, 13. maj 2013
sre, 15. maj 2013
tor, 14. maj 2013
tor, 14. maj 2013
pon, 27. avg 2012
tor, 14. maj 2013
pon, 20. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 31. maj 2012
čet, 16. maj 2013

|
bambina iz Torina
Ženske med 35 in 40!26.03.12 18:33 |
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 18:48 |
|
soseda vseveda
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 19:15 |
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 19:23 |
Navedenososeda vseveda
Moja soseda je kar naenkrat postala nora na tek. Prej pa nikoli nič, nobenega športa. Najbolj ji je pasalo, da se je vsedla na teraso pred hišo, pila kavico, kramljala z nami in ostalimi sosedi in ob tem pazila na otroka, ki sta se "lovila" okrog hiše.
Tudi kaj posebej urejena ni bila, pač tako čisto nekaj srednjega.
Potem pa kar naenkrat aerobika, tek do onemoglosti in planinarjenje čez vikend. Kasneje izvem še, da hodi na nek plavalni tečaj.
Kava in cigareti so bili kar naenkrat čisto nekaj groznega. Jedlo se je samo še zelenjavo (tisto BIO z njenega vrta). V njeni garderobi so bile samo še mini krila (poleg vse tekaške športne opreme seveda).
No, in kaj izvem po pol leta. Da ga ima poln kufer, da ne more več z njim in da se ločuje.
Sedaj je v enem popolnoma drugem svetu. Navzven deluje srečno, pa vendar se bojim, da ni. Da bega in tava. Otroci so ji bolj kot ne odveč in hvala bogu, da ima dobre starše. Drugače pa je najsrečnejša, če ni doma, da lahko gre v life in na tek ali kaj drugega, tudi dvakrat ali trikrat na dan.
|
fšpfd
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 19:43 |
|
jklč
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 19:44 |
|
moja tudi
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 20:13 |
|
pusti ljudi pri miru
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 20:24 |
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 20:49 |
Uredništvo MON |
Navedenopusti ljudi pri miru
zakaj vraga se moraš vtikat v življenja drugih, čeprav so tvoje prijateljice? a one mogoče obsojajo tvojo nešportano rit, draga avtorica posta??? zakaj ti njih obsojaš, če se grejo pilates???
zase se brigej pa zlate sončke pedenej namest da s takimi neumnimi visiš na monu.
|
Sem moški
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 21:05 |
|
soseda vseveda
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 21:15 |
Navedenono-jaNavedenososeda vseveda
Moja soseda je kar naenkrat postala nora na tek. Prej pa nikoli nič, nobenega športa. Najbolj ji je pasalo, da se je vsedla na teraso pred hišo, pila kavico, kramljala z nami in ostalimi sosedi in ob tem pazila na otroka, ki sta se "lovila" okrog hiše.
Potem pa kar naenkrat aerobika, tek do onemoglosti in planinarjenje čez vikend. Kasneje izvem še, da hodi na nek plavalni tečaj.
Kava in cigareti so bili kar naenkrat čisto nekaj groznega. Jedlo se je samo še zelenjavo (tisto BIO z njenega vrta). V njeni garderobi so bile samo še mini krila (poleg vse tekaške športne opreme seveda).
No, in kaj izvem po pol leta. Da ga ima poln kufer, da ne more več z njim in da se ločuje.
Sedaj je v enem popolnoma drugem svetu. Navzven deluje srečno, pa vendar se bojim, da ni. Da bega in tava. Otroci so ji bolj kot ne odveč in hvala bogu, da ima dobre starše. Drugače pa je najsrečnejša, če ni doma, da lahko gre v life in na tek ali kaj drugega, tudi dvakrat ali trikrat na dan.
In?
|
Sem ženska
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 21:20 |
NavedenoSem moški
Tudi šport je lahko zasvojenost, kot je to zaljubljenost, kajenje, pitje alkohola, droga ...
Poglejte samo, kolikim športnikom se zmeša (Janez Polda - samomor, Petrovič s potapljanjem, Čeplakova z drogo, Robič z divjanjem po hosti, Humar očitno, zdaj še Peterka ....)
Bom tudi samokritičen. Sem zasvojen s seksom. Menim, da s tem naredim najmanj škode.
|
oh, a si ji fols
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 21:37 |
Navedenososeda vsevedaNavedenono-jaNavedenososeda vseveda
In?
Ženska jih je letos dopolnila 44, obnaša se pa kot bi jih imela 25. Posluša glasbo, ki jo posluša njena nečakinja stara 14 let, na facebooku je bolj aktivna kot marsikateri najstnik, ob vikendih pa komaj čaka, da gre v life. Najhuje je to, ker se je čez noč spremenila. Prej hrana pretežno McDonalds ipd. fore, zdaj pa presno. Tudi družbo je popolnoma zamenjala, sami študentje.
Sicer pa imate prav, to je njeno življenje. Naj ga živi kot ji paše, problem je, da kljub vsemu deluje zelo nesrečno, čeprav se trudi stvari prikazati drugače.
|
štirdesetka
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 21:49 |
|
za Andrejo
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 22:28 |
NavedenoAndrejaNavedenopusti ljudi pri miru
zakaj vraga se moraš vtikat v življenja drugih, čeprav so tvoje prijateljice? a one mogoče obsojajo tvojo nešportano rit, draga avtorica posta??? zakaj ti njih obsojaš, če se grejo pilates???
zase se brigej pa zlate sončke pedenej namest da s takimi neumnimi visiš na monu.
Verjetno je hotela samo malo poklepetati in ni mislila šinfat prijateljic.
Ni treba takoj napasti in vse zatreti v kali.
Drugače pa, bambina iz Torina,
midve lahko greva tudi na kaj manj zdravega, ustrezam kriteriju po letih. Jem rada in ti ne bom delala sramoto z al'dente kolerabo zavito v špinačni list, posuto z drobljeno bio lečo na kartuzijski način, ekološke pridelave. :)
|
40+++
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 23:34 |
|
ruter
Re: Ženske med 35 in 40!26.03.12 23:48 |
|
remont po 35 letu je dostikrat prepotreben!
Re: Ženske med 35 in 40!27.03.12 09:54 |
Navedenososeda vsevedaNavedenono-jaNavedenososeda vseveda
In?
Ženska jih je letos dopolnila 44, obnaša se pa kot bi jih imela 25. Posluša glasbo, ki jo posluša njena nečakinja stara 14 let, na facebooku je bolj aktivna kot marsikateri najstnik, ob vikendih pa komaj čaka, da gre v life. Najhuje je to, ker se je čez noč spremenila. Prej hrana pretežno McDonalds ipd. fore, zdaj pa presno. Tudi družbo je popolnoma zamenjala, sami študentje.
Sicer pa imate prav, to je njeno življenje. Naj ga živi kot ji paše, problem je, da kljub vsemu deluje zelo nesrečno, čeprav se trudi stvari prikazati drugače.
Re: Ženske med 35 in 40!27.03.12 11:14 |
|
leelee_nepr.
Re: Ženske med 35 in 40!27.03.12 14:27 |
Re: Ženske med 35 in 40!27.03.12 16:45 |
|
Sončicaaa
Re: Ženske med 35 in 40!28.03.12 14:35 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 08:21 |
Navedenobambina iz Torina
Pa kaj je to? Druga puberteta? Totalno obsedene s športom, kozmetiko, zdravo hrano, oblekami, zdravim življenjem...meni je že prav smešno. Sama imam 40 let, suha sem od nekdaj, živim po načelu "vsega po malo"...in mi grejo te moje frendice že prav na jetra, kar jim seveda tudi povem.
Naročim v gostilni zrezek in krompir, pa totalno zgražanje v smislu...a si zmešena, pa kaj ti je, da ješ krompir???!!! Sladica...kaj je že to? Pa v nobenem športu nisem...kva je to spining, pa fensi joga, pa podobno sranje...pač mamo hiš, sem velik zunaj, delam okrog bajte, grem s tamalimi okol po regrat, na sprehode,mal s kolesom, ampak nič posebenega. Če sem lačna, pač jem, če mi paše coca cola jo pijem.
A imate ve tudi take izkušnje al mam samo jaz take okol sebe?
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 08:22 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 10:04 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 11:01 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 11:08 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 11:30 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 12:36 |
Navedeno
matjazko, ne bi ti škodilo, če bi kdaj pa kdaj namesto visenja na netu šel kdaj na kak tek skozi gozd, bi se ti misli močno zbistrile.
Navedeno
Ker v tvojem postih marsikdaj čutim grenkobo in tudi nevoščljivost :) ali pa mogoče pomanjkanje samozavesti, da se bojiš žensk, ki so fit, ki imajo cilje v življenju, ki pametno izkoristijo prosti čas?
Navedeno
Pa ne mislim s tem žensk obsedenih z dietami, ampak žensk, ki jedo predvsem zdravo hrano in pa precej časa namenij športu
Navedeno
Opažam pa, da se ženske dosti bolj ukvarjamo s športom kot moški. Vsaj glede na sodelavce, sosede, sorodnike, bi rekla, da ženske dosti več časa namenimo športu kot moški.
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 12:46 |
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 12:54 |
Navedenoronka
Matjazko kdo pa je obseden s športom? Jaz poznam le redke osebe, ki so res športniki pa temu ne rečem obsedenost. Ženske v omenjeni starosti pa jaz ne opažam, da bi bile kaj obsedene?
Šport zato, ker je zdrav. Vsekarko je bolje it na tek kot pa da preživiš toliko časa na MONu. Zakaj zdravniki kar naprej poudarjajo, da premalo gibamo? Da preveč nezdravo jemo? Da smo vse bolj zastani, vse manj gibljivi, v vse slabši kondiciji? Zdravniki pa menda ja vedo.
Veš tako kot si ti obseden z netom, so eni za žajfnicami na TV, redko kdo pa je tako obseden s športom kot si ti z MONom in verjetno še kakšnim portalom. Pa verjetno je on s športom dosti bolj zdrav.
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 13:14 |
NavedenoAlexis
Čudim se, da se takšna tema o športanju žensk sploh pojavi na tem forumu, saj ... Kaj niste tiste, ki nič ne športate, s 15 kg in več preveč baje bolj seksi in vas moški bolj opazjio (to skoz poudarjate na forumih)?. Kaj bi se potemtakem obremenjujete s tistimi, ki skrbimo za svoje telo.
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 13:18 |
|
bum
Re: Ženske med 35 in 40!30.03.12 18:04 |
|
Naamee
Re: Ženske med 35 in 40!31.03.12 01:42 |
Navedenobambina iz Torina
Pa kaj je to? Druga puberteta? Totalno obsedene s športom, kozmetiko, zdravo hrano, oblekami, zdravim življenjem...meni je že prav smešno. Sama imam 40 let, suha sem od nekdaj, živim po načelu "vsega po malo"...in mi grejo te moje frendice že prav na jetra, kar jim seveda tudi povem.
Naročim v gostilni zrezek in krompir, pa totalno zgražanje v smislu...a si zmešena, pa kaj ti je, da ješ krompir???!!! Sladica...kaj je že to? Pa v nobenem športu nisem...kva je to spining, pa fensi joga, pa podobno sranje...pač mamo hiš, sem velik zunaj, delam okrog bajte, grem s tamalimi okol po regrat, na sprehode,mal s kolesom, ampak nič posebenega. Če sem lačna, pač jem, če mi paše coca cola jo pijem.
A imate ve tudi take izkušnje al mam samo jaz take okol sebe?
|
same 35-40 letnice so pokvarjenke
Re: Ženske med 35 in 40!31.03.12 21:43 |
Re: Ženske med 35 in 40!31.03.12 22:39 |
NavedenoDr. Rugelj je priporočal, naj gre človek, kadar je 'in a bad mood', namesto med druge ljudi, prav v gozd. Ti nimaš kaj veliko kontakta z drugimi ljudmi, (če odštejem dežuranje po teh forumih in drugih podobnih blagostanjih internetnih tehnologij). Torej si precejkrat slabe volje...:) :)matjazko
Ronka
Navedeno
matjazko, ne bi ti škodilo, če bi kdaj pa kdaj namesto visenja na netu šel kdaj na kak tek skozi gozd, bi se ti misli močno zbistrile.
Precej takih stez sem pretekel v nekem zmernem tempu. Predvsem iz razloga, da grem v naravo, v gozd.
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 00:23 |
NavedenoEn ok tip je bil tudi njen mož, Pavle Kozjek, tragično umrl avgusta 2008 nekje v himalaji.ronka
Ena ok ženska: [videolectures.net]
"Samo en cvet, en češnjev cvet... Jaz bom ljudem poslal ta cvet, vsakomur, ki na križ pripet trpi v pomladi tej. In glej! Ta cvet, ta drobni češnjev cvet bo v njih izbrisal malodušja sled in spet razžaril tožni jim pogled."karel destovnik kajuh (1922-1944)
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 00:31 |
NavedenokatenjkaNavedenoDr. Rugelj je priporočal, naj gre človek, kadar je 'in a bad mood', namesto med druge ljudi, prav v gozd. Ti nimaš kaj veliko kontakta z drugimi ljudmi, (če odštejem dežuranje po teh forumih in drugih podobnih blagostanjih internetnih tehnologij). Torej si precejkrat slabe volje...:) :)matjazko
Ronka
Navedeno
Precej takih stez sem pretekel v nekem zmernem tempu. Predvsem iz razloga, da grem v naravo, v gozd.
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 00:46 |
NavedenoSeveda. Kaj pa je to takega, pač vstajam ob petih, ti bi tudi lahko in opazoval jutranje svitanje... samo ti greš menda raje v temne gozdove?matjazko
Ko bom pisal ob petih zjutraj, potem bo res kriza, a ne? Boš mi ti iz prve roke svetovala, na koga se v takšnih primerih obrniti? ;))
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 00:57 |
Moderator |
NavedenoLahko se name obrneš...Bom ob petih še vedno tu...:)matjazko
Ko bom pisal ob petih zjutraj, potem bo res kriza, a ne? Boš mi ti iz prve roke svetovala, na koga se v takšnih primerih obrniti? ;))
NavedenoA ne...Kako lepo je opazovati, ko se prebuja dan in te ogrejejo sončni žarki...:)katenjka
Seveda. Kaj pa je to takega, pač vstajam ob petih, ti bi tudi lahko in opazoval jutranje svitanje... samo ti greš menda raje v temne gozdove?
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 00:58 |
NavedenoRobi...NavedenoLahko se name obrneš...Bom ob petih še vedno tu...:)matjazko
NavedenoA ne...Kako lepo je opazovati, ko se prebuja dan in te ogrejejo sončni žarki...:)katenjka
Seveda. Kaj pa je to takega, pač vstajam ob petih, ti bi tudi lahko in opazoval jutranje svitanje... samo ti greš menda raje v temne gozdove?
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 03:26 |
NavedenoČas je pač relativen.Včasih vstanem malo prej.matjazko
Za vsak slučaj tudi ob treh in ob štireh glede na njeno oddajo postov. :D
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 06:34 |
Moderator |
NavedenoSi pa dolgo spala...Cele tri ure....katenjkaNavedenoČas je pač relativen.Včasih vstanem malo prej.matjazko
Za vsak slučaj tudi ob treh in ob štireh glede na njeno oddajo postov. :D
|
miššško
Re: Ženske med 35 in 40!01.04.12 17:27 |
Re: Ženske med 35 in 40!02.04.12 07:31 |
NavedenokatenjkaNavedenoEn ok tip je bil tudi njen mož, Pavle Kozjek, tragično umrl avgusta 2008 nekje v himalaji.ronka
Ena ok ženska: [videolectures.net]
Re: Ženske med 35 in 40!06.04.12 14:05 |
Re: Ženske med 35 in 40!06.04.12 19:16 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.