Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

rasni hormon

avatar Neja 11.04.06 16:42
Dober dan,

sem aktivni športnik, odbojkaš, star slabih 18 let. Visok sem 187 cm in si zelo želim biti večji, vsaj 195 cm. Zdravnik mi je odgovoril, da je višina odvisna od genske zasnove in da bom zrasel še kakšen cm ali dva Slišal sem, da obstajajo tudi pripravki, ki lahko rast pospešijo. Saj ne želim pretiravati, ker to sigurno ni dobro za zdravje, a malo več cm bi mi pa zelo koristilo. Dvomim, da bi mi zdravnik predpisal rasni hormon.

Kam naj se obrnem? Ali pozna kdo recept za mojo težavo oz. za uresničitev te moje, razmeroma skromne želje.

Hvala vnaprej za vsakršno mnenje in lep pozdrav, enej 2
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar titi 11.04.06 17:26
Tvoja želja niti približno ni skromna! Zdravnik sicer lahko predpiše pripravek z rastnimi hormoni, vendaer le v primeru, ko je naravni razvoj osebka zaostal-pri tem ne gre samo za IZRAZITO majhnost, ampak so še drugi znaki. Uglavnem, ti nikakor nisi primeren kandidat za tovrstno zdravljenje.
Predlagam, da se sprijazniš s svojo višino (ki je by the way že tako nadpovprečna), v košarki pa itak obstajajo tudi vloge, kjer višina ne igra ravno tako bistvenega pomena.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar virt 11.04.06 21:11
Mislim, da si z uporabo GH že malce prepozen. Kar lahko dosežeš z njegovo uporabo pri teh letih je samo podaljšanje prstov, brade, nosa...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Gigi D´Agostino 12.04.06 23:39
GH odsvetujem.

Sam sem imel željo, da ga vzamem, predvsem zato, ker se ukvarjam s fitnesom. Po 2 mescih googlanja in branja raznih člankov, sem se premislil.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 24 minus 24?
Na vrh