Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

samozadovoljevanje

16.07.04 11:50
Punce zanima me, če je katera že poskusila samozadovoljevanje ob blazino (vzglavnik)?

Če je puhasta morš merkat, da nau preveč perje okol frčou...
Kakšni so vam občutki, ali vam bolj paše na prstke? Meni osebno bolj ob blazino

Ksiht, hehehe:-))

Ja, karmaa, smo sprobali že vse možno;-)
Ko pa to zgleda????????????
Me veseli da so še ženske k priznajo da se samozadovoljujejo...

Lp, Uroš
Lili  

Re: samozadovoljevanje

19.07.04 18:05
Uboga blazina,te bo mama po riti natepla.Kakšen fant naj te zadovolji,ne pa je..t mrtvega predmeta.CCC
Tudi jaz sem poskusil.

Mavrični Lepotec!

Bodi dokler si mladenka,
vrla narodna Slovenka.

Srečko Krese, Naprej zastava slave
Silvester Kopriva, Ljubljana skozi čas
Marjan Drnovšek, Pozdravi iz slovenskih krajev

http://www.ednevnik.si/?u=rimcek še več slikc
http://rimljancek.blog.siol.net/ razglednice
Ja, jest sm tud prjel babo pa jo drgnu po povštru, sam je rekla da ji ne paše. Pol sm pa pouštr drgnu po babi, pa je rekla da sm falu, da ji ne paše, pol sm pa njo in njeno, brez pouštra, začel drgnt po stopniščni ograji, je pa tulila od užitka.
iza  

19.07.04 21:54
neroda tole je , da krepneš od smeha , hiiiiii

po ograji???????
... o, kristus... ograja???
Uroš mislim da to koncno postaja manjsi tabu in da vse vec zensk to prizna.
kika  

21.07.04 16:44
uh, kako se tega nisem spomnila
pa saj vsi vemo, da se vsi samozadovoljujemo! ampak priznam pa da se zdaj, ko imam tipa, precej manjkrat kot prej. na povšter se pa še nisem. pa se mi tudi ne zdi posrečen, ker je premehak.
T'mala16

22.07.09 23:51
Ja, tudi sama to počnem pri rosnih 16 letih..in užitek je nepozaben...
stellainbuba

31.07.09 00:18
Ene se z mikserjem ;)

ob blazino paše :D
satelit

07.08.09 21:15
Če bi narava (bog) hotela, da tega ne bi počeli, bi nam dala krajše roke.
krehl 

09.08.09 12:29
jaz sem s povštrom začel že v vrtcu :) Seveda ni prišlo iz metulčka niti kaplje, ampak do užitka je pa prišlo. Bratu se ni niti malo dopadlo da sem se nagec izživljal nad njegovim povštrom.
Nekje v 5. razredu pa sem prešaltal na ročno delo. Moj povšter je bil namreč že cel v flekih :)
.xD 

20.08.09 12:09
sm punca stara 14 let pa se tud samozadovoljujem že tri leta če ne več .. skor usak dan. sm že ob pojštr. al pa u bani si od tuša šlauf napelam u mednožje pa vodo spuščam ful paše al pa s zobno ščetko uno ki vibrira.
.xD 

20.08.09 12:11
sm punca stara 14 let pa se tud samozadovoljujem že tri leta če ne več .. skor usak dan. sm že ob pojštr. al pa u bani si od tuša šlauf napelam u mednožje pa vodo spuščam ful paše al pa s zobno ščetko uno ki vibrira.
Klor 

02.09.09 17:18
Jst se semozadovoljujem zelo dosti. Zelo pase tudi ce si baloncek vodni das na prs pa zmočiš pa si das not pa ven.
SeeMee

18.09.09 12:32
Deite še kšne predloge za samozadovoljevanje. Nimam več idej.
je blo na netu, da se je ena s pnevmatskim kladivom zadovoljevala, sam je umrla - te to tut zanima?

v koker te ne, pa ti je dolgčas, bi mogoče kako knjigo prebrala o tem, da ni recimo najbolj pomembno kero povrtnino si porineš noter al pa ker poušter naskočiš, ampak se lahko raziščeš tut na druge načine.... seveda pa je pospravljena podstreha osnova za vse

18.09.09 13:30
Ampak zanimivo, da to že na črkovanje vpliva. :)
slovanština in verstvo osnova za vse :)))))
julk

18.09.09 21:23
Živjo. ob povšeter sm že probala. mi je pa kar malo nerodno da pri svojih 14 takole. hihihi =) me pa zanima če je kira že poskusila ob močen curek tuša? da samo nastaviš vsporedno z vagino. meni je oreng prietno. sm pa včeraj prvič probala s prstom pa mi ni prišlo do vžitka. kai pa morem narediti da mi bo? sm iskala po netu kaka navodila pa nič ne najdem :(
meni se zdi to čisto naravno in vsakdanje. rada bi znala z prsti in to zelo dobro :( POMAGAJTE. kaj s tem mislite, da vam pride? a to orgazem al ka drugega? Lp, monika
julk

19.09.09 17:36
ja, spet js upam da mi boste punce hitro odgovorile. iščem cele dneve po internetu postopek s prstom. js ssi ga dam noter - sredinec. mam bol kratke prste tko okoli 5cm dolge. pa si notr porinem prbližno 4cm mogoče malo več. potem pa s prstom v notranjosti krožim,suvam, ga dajem noter in vn pa ni nič ;( kaj naj še poskusim, da bo prišlo do orgazma? sm pa čula, da pri ginekologu dajo noter 2 prsta? amapk jst dam enega. pa sm učerai probala dat noter sredinec in prstanec pa me je peklo. kako to? prosim ogovorite. tudi če ne odgovorite na vsa vprašanja. samo kak nasvet ali kaj mi dajte (: vsega bom vesela.
lp, monika (:
sam tok

19.09.09 18:30
Curek vode usmeriš na ščegetavček, ne v nožnico.
nikic

12.10.09 18:27
ja jaz se tud s pojštrom in mi drgač sploh ne paše.do zdaj mi je sam enkrat pršlo s prstom, haloooooooo.ful me je groza ker ne vem če mi bo s fantom lahk pole :(
nikola 33

23.10.09 09:24
najbl paše da ženski dajš notr prste
eva7 

23.10.09 16:02
Navedeno
"nikola 33"

A v lonce, ko kuha ? :-P

23.10.09 16:05
Navedeno
"nikola 33"

a to je tud samozadovoljevanje???? :)))))))
gdfgdfgdf

29.10.09 13:39
jst sm stara trinajst pa večkrat med prho vase porinm kkšne pripomočke(držalo kkšne stvari pa tut deodorant

29.10.09 13:46
Navedeno
gdfgdfgdf

jst sm stara trinajst pa večkrat med prho vase porinm kkšne pripomočke(držalo kkšne stvari pa tut deodorant

:)))
le bodi previdna. enkrat sem na nemškem RTL-u gledala oddajo, kjer so prikazovali kaj vse najdejo na urgenci v ženskih in moških odprtinah ... ker jim neplanirano udidejo stvari!!! :)))
anya_0000

29.10.09 14:49
Meni tudi najbolj paše, ko vtikam kakšne stvari v nožnico. Najpogosteje je to tuba od deo spreja, pa tudi z banano in kumaro sem že probala.

Ful bi imela vibrator, pa ne vem kako priti do njega. Sem že gledala po katalogih in na internetu, ampak ga ne morem naročit na domači naslov. Itak bi takoj vsa vas zvedela kakšen paket sem dobila. V sekšop pa tudi ne morem, ker me starši še nikoli niso pustili same oz. s prijateljicami v LJ.
Vibromax

29.10.09 15:05
Poskusi s kakšnim toplim in živim napadalcem.
jaz tudi

31.10.09 10:18
mene imajo vsi za eno pridkano, nedolžno bitje. ;)

Sem starejša, samska in ful potrebna, ampak nisem tip za avanture.... tako, da mi ne preostane nič drugega kot xxxx filmčki in ročna zadovoljitev ščeketavčka..... mmmm prav paše včasih. Ah komaj čakam, da koga spoznam, ker se mi že meša ;))).
LOLIKA

06.11.09 13:44
Prosm naj da kdo kakšna navodila al pa link

jst kr s prsti al pa z banano paše
.xd

01.12.09 16:47
Navedeno
"sam tok"

pa nastavek za tuš v nožnico to je zakon
djte javt ko boste al ste kk se vam zdi
.xd

Navedeno
"sam tok"

.xd

Navedeno
"sam tok"

.xd

01.12.09 16:48
Navedeno
"sam tok"

.xd

01.12.09 16:49
Navedeno
"sam tok"

venera/ 123

10.01.10 15:39
živjo,

a mi lahko kdo pove kako se s blazino (vzglavnikom) samozadovoljuje?
ker sem poskusla že vse mogoče pa ne gre priti do orgazma

lp, venera/ 123
AaAaAa::..

16.01.10 15:35
meni je škoda blazine ... pa opravim kar s prsti
nič več nedolžna

18.01.10 14:25
jao folki moji jedni...samozadovoljevanje je krneki to ti more fnt @#$%& u guzo potisnt drgač ni prijetnih ''občutkov'' ... če pa že ne gre drgač pa da z babo ... sam zadovoljevanje je pa res glupo !!! UGLAVNM ŽIV DOLČAS...ženske kupte si dildotaa
Piikica_Flikiica-Pokiica

23.01.10 20:11
Jst sm tud začela že v vrtcu.. In itak mi ni pršlo.. Hehe. Zdej mi pa tud kerkrat paše.. :)
kaj pa to?

23.01.10 20:33
Kaj pa številka 41 000 x.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf, xls,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 25 plus 4?