Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.
naj prijavim?

alkohol dojenčku

02.06.12 00:38
Vem za starše, ki dojenčku dajo piti alkohol. Na kaki zabavi naprimer, da s tem menda nasmejejo družbo in da dojenček spi in ne moti zabave. Meni je to groza od groze. Prosim, povejte mi kam lahko to po možnosti anonimno prijavim ( CSD; policija,...) in ali potrebujem kake dokaze?
bolano uff

Re: alkohol dojenčku

02.06.12 08:09
da nasmejejo družbo?? dojenčku???? ja definitivno prijavi, morda za dokaz celo lahko posnameš ker je tako "zabavno" ?? za začetek pa lahko daš anonimno prijavo (mislim, da jih za anonimno prijavo na csd ne rabiš imeti razen da si videla na lastne oči) , za policijo pa ti posnetek pride prav - sploh če se strinjajo da posnameš ker je ..spet..takooo noro super zabavno. Groza, aleluja da imamo tebe res, takim kretenom bi bilo treba vzet otroke, jaz jih toliko poznam ko bi delal z njimi kot z dragulji pa jih ne morejo imeti..
a ti

06.06.12 20:10
še sprašuješ al kaj??
naj prijavim?

06.06.12 23:28
Sprašujem če je možnost anonimne prijave.
vbfcb

07.06.12 13:13
provokacija ti ne učinkuje :)))
ja,ja saj vem da boš napisala da ni ;)

Poskusi drugič....
naj prijavim?

07.06.12 21:54
vbfcb, briga me kaj ti misliš. Sprašujem če je možno take stvari anonimno prijaviti, ker so starši oz. oče je moj delodajalec. Bom zelo vesela, če kdo ve odgovor, dokazov seveda nimam, razen prič, ki so bile še zraven.
priče ne bodo pričale..

08.06.12 09:43
Navedeno
naj prijavim?
vbfcb, briga me kaj ti misliš. Sprašujem če je možno take stvari anonimno prijaviti, ker so starši oz. oče je moj delodajalec. Bom zelo vesela, če kdo ve odgovor, dokazov seveda nimam, razen prič, ki so bile še zraven.

sploh če je njihov delodajalec..lahko pa daš anonimono prijavo-napišeš pismo brez podpisa, z datumom in oddaš priporočeno na njihov CSD in jih prosiš, da ukrepajo saj starši otroku dajejo alkohol (kaj,koliko,s kakšnim namenom), kaj pravijo na splošno v zvezi s tem, da ste to mnogi videli na lastne oči a se nihče ne upa pričati ker gre za osebo z vplivom na kakovost vaših življenj. Tako jih bodo pozvali na razgovor in če ne drugega jih bodo ozavestili da je to škodljivo in kaznivo dejanje ki ga upam, ne bodo več ponovili.
Ne štekam res ne kako svojemu otroku lahko tako škodijo..da mu grejo pobijat možganske kriviljuce še preden se razvijejo..no saj očitno sami jih nimajo dovolj pa vseeno "uspešno" funckionirajo v družbi. Bolano. Naredi to za otroka, prosim. Uporabi drug računalnik, uporabi drugo pošto, anonimo napiši , naslovi na njihov CSD in to bi moralo zadostovati. Hvala!!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 12 minus 9?