Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

Pediatrična k., hematološki oddelek

avatar Ali imam... 03.11.10 18:12
Tisti, ki ste imeli in še imate kaj opravke v ambulanti oddelka za hematologijo Pediatrične klinike Lj. Zanima me, ali se tam vedno tako dolgo čaka na sprejem v ambulanto? Bila sem 2x in obakrat sva z otrokom čakala več kot dve uri od naročenega termina (pa ni bilo nikakršne gneče v čakalnici, ampak kar nič se ni nikamor premaknilo). Zdaj pa me zanima, ali imam samo jaz tako "srečo", ali je to stalna praksa? Ker če je to stalna praksa, pa res ni fer do tistih otrok, ki morajo pogosto tja ... že tako ne hodijo tja "zaradi lepšega".
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Topsy 03.11.10 18:37
Imam kar nekaj izkušenj z ambulat v PK, žal ne hematološke. Smo včasih na vrsti ob uri, včasih se čaka. Mi je pa jasno, kaj se dogaja. Večkrat je zdravnik, ki je razporejen v ambulanto potreben tudi na oddelku. Se mi je že zgodilo, da so jo poklicali med napim pregledom. Pa je čez pol ure prišla nazaj. In najin pregled nikoli ne traja le 15 minut, koliko plača država. Ker če greva na teste za alergijo, se vse zavleče, pa greva do zdravnice dvakrat ali trikrat.

Dostikrat pa gužvo delajo tudi starši, ki so sicer naročeni recimo ob 11, pa so v čakalnici že dve uri prej.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 12 plus 2?
Na vrh