Porod po meri ženske

Rojstvo - nepozaben dogodek. Včasih preprost, včasih poln izzivov. Kakšni so običajni postopki pri porodu v Sloveniji? Kakšen porod bi si želele?
Moderatorka: dr. Zalka Drglin

EA po CR

21.04.05 21:48
Pozdravljeni!

Pred tremi leti sem po 16 urah mocnih poadkov in neodpiranju rodila s CR zaradi grozece asfikcije pploda.Sedaj sm drugic noseca PDP imam julija.Ker ne zelim vec v našo porodnisnico (sg) pac slabe izkusnje ,ki jih tu ne bom nastevala,me zanima,kaksne imam moznosti za naraven porod v drugo in ce imam lahko EA?Ker bom verjetno prisla roditi k vam v lj me zanima ce morem prit na kaksen pogovor v primeru CR ali za pogovor o EA?
p.sAli lahko v taksnem primeru v drugo sprozite porod tudi umetno in kdaj?
Hvala!

Re: EA po CR

27.04.05 14:11
Približno 30% žensk po prvotnem carskem rezu rodi po naravni poti, tako da možnosti naravnega poroda imate. Kar se pa EA tiče, pa se pogovorite še z osebnim ginekologom, če imate v mislih porodnišnico LJ pa lahko pridete na razgovoro o EA vsak delovni dan ob 8.30 v staro porodonišnico, kjer vam bo na voljo naš anestezist.
LP na koroško

Anita Prelec, nadzorna babica porodnega bloka v Porodnišnici Ljubljana
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 6 plus 18?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.