Portal z aktualnimi novicami s področja zdravja, zdravega načina življenja ter kakovostnega preživljanja prostega časa. Na MedOverNet se lahko posvetujete z zdravniki specialisti, zdravstvenim osebjem, svetovalci in terapevti ali izmenjate izkušnje z drugimi.

Zdravstvene posvetovalnice
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Dermatologija (mapa)

Imate težave s kožo? Se sprašujete ali gre za kožno bolezen ali zgolj za preobčutljivo kožo? Kaj so to ekcemi, bradavice, glivice in druge kožne spremembe? Kakšen piling izbrati, kaj je lipoliza, kako ostati mlad tudi v poznejših življenjskih obdobjih - vse na enem mestu.


Forumi: Dermatologija, Estetska dermatologija, Kožna znamenja, luskavica in druge težave s kožo
7306 tem
25346 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 16:12
Od: Zaskrbljen.....zelo
Tema: Re: Vnetje

Farmacija (mapa)

Katero zdravilo izbrati, ko nas boli glava? Kako učinkovito napasti prehlad in gripo? Zakaj moram plačati zdravilo, čeprav mi je zdravnik napisal recept zanj? Kam z zdravili, ko jih ne potrebujemo več? Na vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili farmacevti na naših specializiranih forumih.


Forumi: Zdravila in zakonodaja, Farmacevt svetuje
1587 tem
5801 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 11:08
Od: Nada-Irgolič
Tema: Re: zdravilo, ki pri nas ni v…

Genetika (mapa)

Vas zanima kaj je kromosom, kaj Rh faktor? Kaj vse se skriva v našem genskem zapisu, katere bolezni se lahko dedujejo? Vprašajte našo strokovnjakinjo.


Forum: Genetska posvetovalnica
1503 tem
4313 sporočil
Spremenjen 21 Maj 2016 17:15
Od: Anamarija Brezigar
Tema: Re: NIPT in dvojčki

Ginekologija in porodništvo (mapa)

Imate vprašanja glede načrtovanja družine, kontracepcije, spolno prenosljivih bolezni? Kako ravnati z nedonošenčkom? Kako se spopasti z neplodnostjo in kako darovati spolne celice? Tudi spopadanje s spremembami, ki jih prinese menopavza je lažje, če se o tem pogovorimo.


Forumi: ABC ginekologije in porodništva, Bioidentični hormoni, Darovanje spolnih celic, Intimna nega in zdravljenje vaginalnih okužb, Hipnoterapija in avtogeni trening, Doula - porodna spremljevalka , Fetalna kardiologija, Klimakterij, Matične celice, Kontracepcija, Neplodnost
95463 tem
401073 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 18:14
Od: hope88
Tema: Re: IVF MAJ/JUNIJ 2016

Hujšanje tako in drugače (mapa)

Se želite znebiti odvečnih kilogramov ali le izboljšati prehranjevalne navade? Kako obdržati željeno telesno težo, kako oblikovati svoje telo? Za nasvet lahko povprašate strokovnjake, forumske kolege in "sotrpine" ali opišete svojo izkušnjo.


Forumi: Osnovna šola hujšanja, Uravnavanje telesne teže - strokovnjak svetuje, Hujšanje
11896 tem
135238 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:04
Od: Krena89
Tema: Re: Hujšanje, tokrat zares (.…

Interna medicina (mapa)

Ste dobili izvid, a ga ne razumete najbolje? Kako oskrbeti rano? Alergije, gastroenterologija, inkontinenca, osteoporoza, revma, kardiologija, sladkorna bolezen, hormonske motnje in še več. Pogovorite se z našimi strokovnjaki s področja interne medicine.


Forumi: Alergije, Astma in druge pljučne bolezni, Bolečine v križu, Bolezni prebavil (gastroenterologija), Bolezni ledvic, Hormonske motnje, Inkontinenca, Kako živeti z boleznijo ščitnice - Metuljčica, Kardiologija, KOPB, Oskrba rane, Osteoporoza, Proktologija, Revma, Sladkorna bolezen, Stoma, Srčno popuščanje
16572 tem
74619 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:04
Od: Boris Cibic
Tema: Re: Bolečina v prsnem košu

Kirurgija (mapa)

Kaj moram vedeti pred operativnim posegom? Žolčni kamni, akutna vnetja slepiča, različne oblike kil, povečana ščitnica - vse to je za naše strokovnjake mala malica. Odgovarjajo tudi na vprašanja s področja raznih posegov v prsnem košu, estetske in plastične kirurgije ter radiologije.


Forumi: Radiologija, Klinika dr. Fabjana, Urologija, Žilna kirurgija, Estetsko preoblikovanje telesa , Abdominalna kirurgija, Torakalna kirurgija, Estetska in plastična kirurgija
3684 tem
13336 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 22:23
Od: Olgica123
Tema: Re: Revirginizacija

Nevrologija (mapa)

Kaj je cerebralna paraliza, kaj miastenija gravis? Kako se spopadati s kronično bolečino in kronično utrujenostjo? Kako olajšati življenje sebi ali bližnjim pri boju z multiplo sklerozo? Vsaka, še tako težka bolezen ima svojo šibko točko, le poiskati jo moramo.


Forumi: Kronična bolečina, Cerebralna paraliza, Multipla skleroza, Miastenija gravis, Kronična utrujenost
2073 tem
11317 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 11:45
Od: Mihamiha30
Tema: Re: Multipla skleroza?

Očesna medicina (mapa)

Bolezenske spremembe na očeh in zdravljenje. Okulistični pregledi, laserski posegi in operacije. Kako pravilno izbrati očala? Imate težave z lečami? Povprašajte za nasvet naše mojstre in specialiste.


Forumi: Optika, Oftalmologija in očesna refraktivna kirurgija
2232 tem
5925 sporočil
Spremenjen 08 Maj 2016 12:33
Od: Rene
Tema: Re: dnevne kontaktne leče

Onkologija (mapa)

Spopadanje z rakom je lažje, če se pogovorimo z ljudmi, ki se soočajo s podobno situacijo. Kako je s pravno pomočjo bolnikom rakom, izkušnje in vprašanja s področja raka debelega črevesa in danke ter izkušnje z limfomom in levkemijo - v mapi Onkologija.


Forumi: Pravna pomoč bolnikom z rakom, Limfom in levkemija, Rak debelega črevesa in danke, Kako živeti z rakom?
4869 tem
30682 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 18:58
Od: Ana kast
Tema: Re: Povečana bezgavka na vratu

Ortopedija in travmatologija (mapa)

Ste si poškodovali sklepe ali hrbtenico? Imate težave s sklepi ali hrbtenico? Ste športnik? Odgovore na vaša vprašanja, ki zadevajo zdravljenje in rehabilitacijo kostno-mišičnih poškodb ter bolezni, lahko dobite tukaj.
Forumi: ARTHRON - Sklepne in športne poškodbe, ARTHRON - Zdravstveno svetovanje v športu, Nevrokirurgija, Poškodbe in obolenja kolenskega sklepa , Poškodbe in obolenja ramenskega sklepa in komolca , Zdravljenje obolenj in deformacij stopala , Zlomi v predelu kolka in zapestja
4068 tem
18624 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:43
Od: Iztok_Pilih
Tema: Re: Šivanje meniskusa

Otorinolaringologija (mapa)

Vnetje ušes, sinusov, težave s suho sluznico, gnojni izcedki in kronični sinusitis so težave, ki se jih s pravilno oskrbo lahko olajša. Nasvete vam nudijo strokovnjaki s področja otorinolaringologije in ustne higiene.


Forumi: Otorinolaringologija in ustna higiena, Sinusitis, vnetja ušes in sluznica
2587 tem
9239 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 10:07
Od: TanjaSoklic
Tema: Re: bezgavke in težava s slin…

Pediatrija (mapa)

Kako ravnati z novorojenčkom? Kakšne so posebnosti negovanja nedonošenčka? Kaj so rotavirusi in kako ukrepati, če zboli naš malček? Zdravstveni nasveti, e-svetovanje, podpora in izmenjava mnenj o naših najmlajših.


Forumi: Pediatrija, Nedonošenčki, Neonatologija
30211 tem
119402 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:36
Od: LiliKC
Tema: Re: herpes in novorojenček

Prehrana (mapa)

Zdrava, posebna, dietna... prehrana.


Forumi: ARTHRON - prehrana, Prehrana in varnost živil
260 tem
977 sporočil
Spremenjen 06 Mar 2016 22:04
Od: iva verbnik
Tema: Re: prehransko dopolnilo

Preventivna medicina (mapa)

Ste v dilemi ali bi se cepili ali ne? Se bojite morebitnih reakcij po cepljenju? Posvetujte se o različnih vrstah cepljenj, obveznih, prostovoljnih, preventivnih in pred potovanji. Želite prenehati kaditi, pa ne veste na koga bi se obrnili? Kako izboljšati svojo odpornost? Kako in kdaj jemati prehranska dopolnila? Kaj je zdravstveni wellness? Nekaj namigov za vaša vprašanja v tej rubriki.


Forumi: Krepitev imunskega sistema, Zdravstveni wellness, HPV in cepljenje, Potovalna medicina, Cepljenja, Oksidativni stres, Kajenje, Prehranska dopolnila
4143 tem
19817 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 15:37
Od: Nina P
Tema: Re: HIV-1

Psihiatrija in terapevtska pomoč (mapa)

Psihična stiska, strah, fobija, terapija, uporaba zdravil, čustvena motnja, diagnoza, depresija, psihiatrična pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.


Forumi: Demenca, Psihoterapija, Anksioznost, Depresija in ostale razpoloženjske motnje, Splošna psihiatrija
9303 tem
30072 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 10:16
Od: Miha_Strukelj
Tema: Re: ko občutki postanejo bole…

Stomatologija (mapa)

Imate težave z zobmi in iščete rešitev? Imate vprašanja s področja ortodontije ali zobne protetike? Obrazne poškodbe in rekonstrukcije, laserska kirurgija, oralna kirurgija in implantologija. Le klik vas loči od odgovora.


Forumi: Ortodontija - čeljustna in zobna ortopedija, Ustno zdravje in higiena, Maksilofacialna in oralna kirurgija, Zobna protetika, Otroško in mladinsko zobozdravstvo, Endodontija, Parodontologija, Splošna stomatologija
6033 tem
17342 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 19:26
Od: Natasa Prebil
Tema: Re: Nitke

Transplantacijska medicina (mapa)

Kako in kdaj lahko postanem darovalec? Kaj se zgodi po smrti darovalca? Forum o darovanju in prejemanju organov, krvi, kostnega mozga ter darovanju telesa v raziskovalne namene.


Forum: Darovanje organov
118 tem
357 sporočil
Spremenjen 22 Dec 2015 14:22
Od: zenjat
Tema: Re: transplantacija organa
Zdravo življenje in alternativne vede (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Veganstvo

"Veganstvo je način življenja, ki teži k izključitvi (kolikor je mogoče in izvedljivo) vseh oblik krutosti in izkoriščanja živali za hrano, obleke in druge namene,« Donald Watson. Forum, namenjen odgovarjanju vprašanj glede veganstva, povezovanju, informiranju in spodbujanju na vaši veganski poti.

Moderator : vegan.si

RSS
29 tem
109 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 19:06
Od: Bow.wow
Tema: Smoothie bar

Tradicionalna kitajska medicina

Tradicionalna kitajska medicina je edinstven sistem zdravljenja, ki vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah zdravljenja. Najpogostejši in najbolj znani metodi zdravljenja sta akupunktura in akupresura, ter zdravljenje s kitajskimi zdravili. Tradicionalna kitajska medicina rešuje zdravstvene težave celostno, saj se posveča vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala in ne samo zdravljenju simptomov.

Moderatorji : TKM-KP, ETK, tkmcelje, TKM-MB, tkm

RSS
199 tem
1016 sporočil
Spremenjen 17 Maj 2015 12:14
Od: Gboy
Tema: Re: Jetra

Amalgamske zalivke in razstrupljanje

Amalgam je zlitina živega srebra (50%) z drugimi kovinami (srebro, kositer, baker, cink). V zobozdravstvu se že več kot 100 let uporablja za plombiranje zob. Kljub dobrim kliničnim rezultatom amalgama kot materiala za rekonstrukcijo zobnih kron po odstranitvi kariesa, postaja njegova uporaba vse bolj sporna. Problem amalgama ni le v slabi estetiki, postavlja se namreč vprašanje o sproščanju živega srebra iz amalgamskih plomb in njegovih škodljivih vplivih na organizem. Do največje obremenitve z živim srebrom pride ob odstranitvi starih plomb, zato je pomembno da se na poseg pripravimo.

Moderator : ZobnaMiska

RSS
9 tem
23 sporočil
Spremenjen 01 Okt 2015 13:04
Od: ZobnaMiska
Tema: Re: Saj ni res...

Tek - rekreacija za vsakogar

Tek je preprosta rekreacija, primerna za vsakogar in se jo lahko loti vsakdo. Tekači se razlikujejo le v ciljih in motivaciji. Pogovorimo se o pripravah na tek, o tehniki teka, kako izboljšati hitrost, vzdržljivost, katera obutev in oprema je primerna, vse o prehrani in prehranskih dopolnilih ter tudi o morebitnih poškodbah. V tekaškem kotičku je le eno pravilo - uživajte v teku.

Moderator : AndrejBivic

RSS
40 tem
124 sporočil
Spremenjen 14 Maj 2016 12:06
Od: davids6
Tema: Diplomska naloga Kofein

Duhovnost, meditacija in joga

Kako najti in ohraniti pot k notranjemu miru, k radosti in življenjskemu optimizmu?


Moderator : TempeljSvetlobe

RSS
622 tem
4010 sporočil
Spremenjen 20 Maj 2016 04:42
Od: PikapokaLonica
Tema: Beli žajbelj (Salvia apina)- …

Konoplja v medicinske namene

Vse v zvezi z konopljo in njeno pravilno in koristno uporabo, zaenkrat forum namenjen izmenjavi konstruktivnih mnenj. Kmalu pa k sodelovanju pridejo tudi strokovnjaki.

do takrat pa je forum namenjen izključno idejam in razmišljanjem.

Moderatorji : JakaSkSk, DusanNolimal

RSS
9 tem
14 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2015 20:31
Od: peter286 47
Tema: Re: MEDICINSKE ŠTUDIJE KI DOK…

MOJE MESTO OM

Vprašanja o jogi, meditaciji, tai ji quanu in metodi yancis Moderator: Igor Triller,

Moderator : Igor HCL

RSS
52 tem
104 sporočil
Spremenjen 03 Sep 2015 14:23
Od: Igor HCL
Tema: Re: odstrani cilinder z oči

Hiperbarična terapija

Terapija, pri kateri v hiperbarični komori pod povečanim tlakom okolice dihate čisti kisik. Ta terapija (HBOT) blagodejno vpliva na celotno telo in se že več kot 60 let uporablja po vsem svetu za preprečevanje in lajšanje raznih bolezenskih stanj ter izboljšanje splošnega zdravja.

Moderator : PeterKokalj

RSS
22 tem
56 sporočil
Spremenjen 17 Jan 2015 00:43
Od: rok11
Tema: Re: Kolki

Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Moderator : jklemenc

RSS
443 tem
1758 sporočil
Spremenjen 23 Maj 2016 15:06
Od: jklemenc
Tema: Re: Nujno! sum na pljucnico…

Samozdravljenje telesa z infrardečo toploto

Infrardeča toplota ima številne dobrodejne učinke za telo. Je pomembno sredstvo za sprožanje in krepitev lastnih obrambnih mehanizmov, preventivno ohranjanje zdravja, vitalnosti in splošnega dobrega počutja v udobnem okolju lastnega doma. Na forumu boste našli odgovore, kako jo najbolj učinkovito umestiti v vsakdanje življenje.

RSS
29 tem
69 sporočil
Spremenjen 02 Avg 2010 08:32
Od: BozoVugrinec
Tema: Re: Infrardeča toplota proti …

Medex – zdravi z naravo

Apiterapija je veda o uporabi čebeljih produktov za izboljšanje počutja in zdravja ljudi ter hitrejše okrevanje po bolezni. Med, cvetni prah, matični mleček in propolis so že stoletja nepogrešljiv del domače lekarne. Spoznajte in odkrijte neizmerne prednosti čebeljih produktov ter njihov vpliv na kakovost vašega življenja.

Moderatorji : Darja_G, PetraKalan

RSS
61 tem
177 sporočil
Spremenjen 15 Okt 2015 09:42
Od: Medex
Tema: Re: Med na koži

Preventivni pregled dojk

Bolečine, bule, ciste, zatrdline ... Kako in kam na zanesljiv pregled? Kako se samopregledujemo? Kaj nam povedo izvidi?Moderator : Andreja Rajh

RSS
846 tem
2873 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 09:07
Od: Andreja Rajh
Tema: Re: izpuščaj na dojki

Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Moderator : savrinka

RSS
13640 tem
101663 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:00
Od: ne,
Tema: Re: brinovi vršički

Masaža

Masaža je verjetno najstarejši način (samo)zdravljenja , saj se ljudje že od nekdaj zdravimo z dotikom. Poznamo več vrst masaž, med katerimi lahko vsak najde pravo zase.

Moderatorji : mihaogrin, Supporter

RSS
426 tem
1373 sporočil
Spremenjen 21 Maj 2016 23:23
Od: Gastarbeiter
Tema: Re: delo maserke v avstrijski…

Feng shui

Kako s tradicionalno kitajsko metodo o urejanju okolice in notranjih prostorov priti do kvalitetnejšega bivanja, zdravja, ljubezni, družinske harmonije, denarja, ugleda ...

Moderator : Mirza

RSS
602 tem
3660 sporočil
Spremenjen 08 Apr 2016 17:03
Od: Mirza
Tema: Re: KUA (in DZK) število - iz…

EKO

"Eko" je način življenja in razmišljanja. Postal je življenjska nuja. Na forumu se posvetujte o naravi, prehrani, življenjskih pripomočkih, varčevanju, pametni potrošnji in optimizaciji sredstev, ki so nam na voljo.

Moderator : AlešB

RSS
483 tem
3051 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 13:02
Od: Irene99
Tema: Re: bio certifikat-hrana?!

Zdravilstvo

Ali imate različne zdravstvene težave in vas zanima še nekoliko drugačen pogled nanje? Bi želeli izvedeti, kaj o njih meni zdravilec z nemškim državnim izpitom? Na tem naslovu dobite neodvisne in alternativne odgovore dipl. holističnega bioenergijskega medicinca.

Moderator : Dominik Golenhofen

RSS
1582 tem
5768 sporočil
Spremenjen 18 Apr 2016 10:41
Od: amarelis85
Tema: POROKA

Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Moderator : Mito

RSS
9161 tem
64919 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 20:46
Od: porjavelost in brez alergij
Tema: Re: DM beta carotin=braunemon?

Skrb zase

Ste ambiciozni in si za svoje zdravje želite storiti "nekaj več"?
Ali bi bilo lahko to "nekaj več" kaj bolj neobičajnega, skrivnostnega, eksotičnega?
Na tem naslovu si izmenjujemo izkušnje na to temo.

Moderator : Maja K.

RSS
683 tem
2375 sporočil
Spremenjen 19 Jan 2016 15:39
Od: Flash 30
Tema: branje misli
Starševstvo in medsebojni odnosi
Teme
Sporočila
Spremenjeno

18-30: Adolescenca in mladi odrasli

Forum je namenjen predvsem mladostnikom od 18 do 30 leta. Tu vam ponujamo prostor, da napišete s kakšnimi problemi se spopadate v vaših letih. Sem spadajo odnosi s starši, partnerji, prijatelji in avtoriteto ter tudi prve zaposlitve, bivanjska tematika in ostali življenjski stresorji.

Moderatorji : mikelaveren, SamantaElerpsihoterapevtka

RSS
510 tem
3141 sporočil
Spremenjen 27 Feb 2016 18:18
Od: Spiralica
Tema: Oče

Čustveni vampirji

Saj jih poznate – vznemirljivi in povsem nezanesljivi ljubimci, dramatični prijatelji, ki čustva uporabljajo kot orožje, pretirano zaščitniški in ljubosumni partnerji, prijetni prodajalci, ki vas premamijo, da za velik denar kupite ničvredne stvari, sosedje, ki so vašo ulico spremenili v vojno območje, manipulativni sodelavci, zaradi katerih se morate ves čas ozirati čez ramo, starši, ki jim nikoli ne morete ugoditi in šefi z velikimi egi. S svojim šarmom, talentom, skrbnostjo, vznemirljivostjo ali karizmo si najprej pridobijo vaše zaupanje in vas nato povsem izpijejo. Forum je namenjen vsem, ki si želijo deliti izkušnje in strategije preživetja s čustvenimi vampirji.

Moderator : GittaAna

RSS
41 tem
308 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 21:22
Od: mengeslek
Tema: Re: prosim za pomoč

Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi

Medsebojni odnosi in komunikacija. Kako se obnašati in kaj reči v določenih situacijah? Kako izboljšati komunikacijo/odnos na splošno? Kako pogovor obrniti tako, da v njem pridemo dalje in ne ponavljamo že »100-krat« izrečenih in slišanih stvari, ponavadi obtožb drugega? Kako pregovoriti šefa, da se bodo »stvari odvijale po vaše« in kako dopovedati sodelavcu, da naj vas vendar posluša? Vprašajte in poskušali bomo pomagati.

Moderator : Bostjan_Topovsek

RSS
3130 tem
63000 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 14:17
Od: poročeni pa tako
Tema: Re: partnerstvo - pomoč!

Dojenje

Otroku najbolj naravna prehrana, za mamico pa včasih toliko vprašanj. S spoznanji in nasveti mednarodne organizacije La Leche League International je lažje.

Moderator : LLLMojca

RSS
6187 tem
24028 sporočil
Spremenjen 12 Maj 2016 11:45
Od: Gaja456
Tema: Gnojna bradavica

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Moderatorji : AlenkaG, KurtisAlen

RSS
3266 tem
67262 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 17:16
Od: pinikiooo
Tema: Re: Preživnina

Ko starši žalujejo

Podpora v trenutkih bolečine in izmenjava izkušenj ob izgubi otroka v času nosečnosti in po porodu. Podpora tudi ob rojstvu prizadetega oziroma bolnega otroka.

RSS
904 tem
7939 sporočil
Spremenjen 11 Maj 2016 21:25
Od: Nasvet1111111
Tema: Re: 2 leti

Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.

RSS
5574 tem
69368 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 14:06
Od: Vvita
Tema: Re: Obupal sem

Ločitev

Ločitev je predvsem čustven proces, ki se ne zgodi od danes na jutri. Veliko ljudi se z njo vsakodnevno spopada. Kakšne so vaše izkušnje? Kakšne so vaše težave?

Moderator : Melita-Svetovalnica

RSS
1434 tem
13771 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 09:00
Od: sabis1968
Tema: Re: boleč razhod prosim pomoč

Mejna osebnostna motnja

Kako umiriti notranje viharje? Kako premagati strah, jezo, nemir? Kako razložiti drugim? Kako preprečiti, da ne bi izgubili tiste, ki jih imate najraje? Kje najti pomoč? Forum je namenjen vsem, ki se soočajo z diagnozo mejna osebnostna motnja.

Moderatorji : VidaLina, F.Tadeja, mojcadernovsek, GittaAna, ParovAnzelc, majasmrdu

RSS
81 tem
323 sporočil
Spremenjen 21 Maj 2016 14:25
Od: GittaAna
Tema: Re: Ali je alkoholik nujno tu…

Mejna in narcistična osebnostna motnja - svojci

Je odnos z vašim bližnjim poln preobratov, nihanj iz ene skrajnosti v drugo? Se bojite nenadnih izbruhov jeze, neracionalnega obtoževanja, čustvenega izsiljevanja ali podobnih dejanj, s katerimi vas poskuša bližnji prisiliti, da počnete to, kar od vas zahteva ali pričakuje? Ste krivi za vse, kar gre v odnosu narobe in se počutite pretirano odgovorni zanj ali zanjo? Če ste kaj od tega že doživeli, potem obstaja možnost, da ima vaš bližnji mejno osebnostno motnjo. Forum je namenjen tistim, katerih bližnji imajo značajske lastnosti te motnje.

Moderatorji : VidaLina, F.Tadeja, mojcadernovsek, GittaAna, ParovAnzelc

RSS
447 tem
5426 sporočil
Spremenjen 21 Maj 2016 14:21
Od: GittaAna
Tema: Re: Tašča-nujno rabim pomoč

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderatorji : Andreja, AlesP., gabrijela_ploj, mikelaveren, Lucka_Zajec

RSS
27649 tem
407037 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 17:41
Od: Osamljen
Tema: Punca

Nezvestoba - varanje

Strokovna pomoč posameznikom, ki se soočajo z nezvestobo v partnerstvu in imajo s tem povezane težave.
Kaj je nezvestoba med partnerji, zakaj do nje pride, ali je mogoče hkrati in vzporedno ljubiti dve osebi? Kako se lahko spoprimemo s težavami in kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozile našo partnersko zvezo? Kaj je zvestoba?

Moderator : Klementina_Sambolic

RSS
1000 tem
20365 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 22:40
Od: BTDT
Tema: Re: prevarane

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

RSS
27544 tem
233579 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 18:04
Od: mateiiciica
Tema: Re: Spontani splav, žalost, d…

Obporodne stiske

Ste se znašle v situacijah, ko ne zmorete več? Ali se počutite izčrpane? Si ne želite biti več supermama? Pišite in zaupajte vašo stisko.

Moderatorji : Zalka, Radmila Pavlovič

RSS
677 tem
3313 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 19:55
Od: Zalka
Tema: Re: Težka odločitev

Partnerska in družinska posvetovalnica

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

Moderatorji : Melita Kramar, DamijanGanc, JanaLavtizar, Anica_K._Prepeluh, Sabina_Juric, JernejaDimecBratina, SabinaStanovnik, Edin Durakovic, Barbara Novak

RSS
2566 tem
14661 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 09:11
Od: Barbara Novak
Tema: Re: pomoč kako rešiti zakon

Porod po meri ženske

Rojstvo - nepozaben dogodek. Včasih preprost, včasih poln izzivov. Kakšni so običajni postopki pri porodu v Sloveniji? Kakšen porod bi si želele?Moderatorji : NinaRadin, Zalka

RSS
666 tem
3033 sporočil
Spremenjen 23 Apr 2016 22:19
Od: Ninica123
Tema: Re: Babica v LJ

Sex v mestu

Tisoč informacij o spolnosti, zaščiti ter tehnikah za izboljšanje spolnega življenja. Kultura pa je vsekakor na prvem mestu!

Moderatorji : gabrijela_ploj, boldrik

RSS
5812 tem
117198 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 18:14
Od: tko je
Tema: Re: Spolni odnos

Starši, učitelji in učenci

Forum za starše, ki se srečujejo z vzgojnimi dilemami v kontekstu šolanja, za učitelje, ki bi radi delili svoje dvome in podali svoje predloge, ter za učence, ki želijo izmenjati mnenja ali dobiti nasvete o šolski problematiki.
Zaupajte svoje težave, predloge, pomisleke in pohvale.

Moderatorji : durjavaN, tina.milharcic, Ana.D., TinaMil, LeaCerin

RSS
5373 tem
42662 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 21:33
Od: n.ul.
Tema: Re: kako zaključujejo ocene u…

Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

RSS
486623 tem
4767812 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 18:19
Od: Mandolina
Tema: Re: poročna priča sodelavki

Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

V oporo vam je tudi nasvet strokovnjaka - na forumu Varovanje in zdravniška pomoč na daljavo– SOS GUMB

RSS
3232 tem
19472 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 10:12
Od: Snaha78
Tema: Re: TAŠČE - SNAHE

Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

RSS
65427 tem
501367 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 10:51
Od: komendčan123
Tema: Re: Župnik v Komendi ga biksa

Velike družine

Kdo se najde v tem forumu? Zagotovo tisti, ki jim je avto registriran za pet oseb premajhen. Vabljeni tudi ostali.

Moderator : TomažP

RSS
633 tem
6103 sporočil
Spremenjen 09 Maj 2016 13:20
Od: Lipica
Tema: Prošnja za mnenje o Lipici (a…

Vrnitev k sebi

Delo na sebi, osebnostna rast in osebni razvoj terjajo poglabljanje v sebe in ozaveščanje lastnih vzorcev ravnanj. Ob tem človek pogosto naleti na blokade, strahove, pomanjkanje moči in brezup ob vprašanju, kako naprej. Da ne bi imeli občutka, da ste sami na poti odkrivanja Sebe, na forumu lahko najdete prostor in podporo drugih. Tako naporna pot lahko postane znosna in skozi čas celo zabavna.
Moderatorka:

Moderatorji : Mateja D., Uros_Nosan

RSS
107 tem
365 sporočil
Spremenjen 16 Maj 2016 21:45
Od: Mateja D.
Tema: Re: navzven preveč hladna, v …

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Moderator : DragicaK

RSS
6092 tem
23485 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 19:28
Od: mojcahorjak
Tema: Delovno mesto pomočnik vgojit…

Vzgoja otrok in družine

Potrebe otrok in staršev. O privzgajanju navad, kvalitetni igri, socialnih odnosih, temperamentih in še kaj.

Moderatorji : Leonida_Mrgole, M in M, Ta&Na, DragicaK

RSS
2322 tem
10624 sporočil
Spremenjen 20 Maj 2016 17:28
Od: Leonida_Mrgole
Tema: Re: Težaven 1,5 letni malček

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

RSS
32490 tem
584777 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 14:41
Od: renault123
Tema: Pade mu, pomagajte

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

RSS
23547 tem
286838 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 18:08
Od: llukas428
Tema: Re: operacija hemoroidov
Travel.Over.Net: Počitnice in potovanja (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Zabava in ostale teme

Zabava in ostale teme, ki niso strogo popotniške.

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
1226 tem
5608 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 15:07
Od: kuhinja
Tema: Re: predelava kombija v avtod…

Popotovanja

Za vse, ki radi odkrivate svet in si dopust predstavljate drugače kot ležanje na plaži.

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
2161 tem
12855 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 11:47
Od: Leti
Tema: Re: new york poceni karte

Izleti po Sloveniji

Greste v gore ali na obalo? Morda v terme ali na turistično kmetijo?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
672 tem
3323 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 11:55
Od: vednoZAbohinj
Tema: Re: Izleti v okolici Bohinja

Praktični nasveti za popotnike

Praktični nasveti za popotnike, da se potovanje ne bo sprevrglo v nočno moro. Kaj je pametno vedeti preden odrinemo novim dogodivščinam naproti?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
1595 tem
8148 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 16:10
Od: Itel
Tema: Re: Kje najti poceni letalske…

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
11918 tem
69258 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 10:52
Od: Travel.Over.Net
Tema: Nuem

Turistične agencije

Agencij je veliko, vaših mnenj pa gotovo še veliko več ...

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
205 tem
2305 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 18:18
Od: Alja80
Tema: Re: agencija ADRIALIN-vaše iz…

Popotniški oglasi

Odhajate na dopust? Si ne želite iti sami? Iščete ali ponujate prevoz?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
5366 tem
21690 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 20:57
Od: DOPUST
Tema: MORJE
Dom, tehnika in prosti čas (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Spletna analitika in oglaševanje

Ključni pojmi merjenja spletnih mest.

RSS
3 tem
16 sporočil
Spremenjen 07 Maj 2016 12:36
Od: Marijaaaaa
Tema: SOCIALNA DRŽAVA IN NJEN ODNOS…

Poroka v tujini in Poročno potovanje

Razmišljata o poroki v tujini ali pa želita na poročno potovanje? Kako izbrati pravo destinacijo, koliko prej se morata odločiti za poroko v tujini, kaj od dokumentov potrebujeta za veljavno poroko v tujini in kam na poročno potovanje.
Vprašajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Moderator : Mirela_Zulic_Hocevar

RSS
1 tem
2 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 12:35
Od: Mirela_Zulic_Hocevar
Tema: Re: poročno potovanje

Kako pričeti z gradnjo ali adaptacijo?

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Kako izbrati arhitekta? Kaj mu povedati, katere dokumente pripraviti?
In vse o pridobivanju gradbenih dovoljenj, projektov za izvedbo….kako izbrati izvajalca del in kako na koncu pridobiti uporabno dovoljenje.
Razrešili bomo vse zadrege pri pridobivanjih raznoraznih soglasij soglasodajalcev, predstavili mini trike pri komunikaciji z uradniki...izračunih komunalnih prispevkov,…
Kljub zahtevni birokraciji je pridobivanje dokumentacije lahko zabavno. Moderatorka: Mojca Hribar univ.dipl.inž.arh.

Moderator : Mojca_Hribar

RSS
12 tem
26 sporočil
Spremenjen 05 Apr 2016 16:54
Od: Mojca_Hribar
Tema: Re: Širitev stanovanja

HS Olimpija

HS Olimpija.

RSS
29 tem
182 sporočil
Spremenjen 03 Dec 2010 10:46
Od: uros sebenik
Tema: Re: Vpis v klub

KRAJINSKA ARHITEKTURA; načrtovanje, ureditev in...

Kdaj in kako začeti z ureditvijo okolice hiše ali poslovnega objekta? Zakaj je pomembno, da je okolica urejena skladno z arhitekturo objekta, hkrati pa odraža želje in potrebe naročnika? Kako nam pri tem lahko pomaga krajinski arhitekt? Ali je to le še en načrt, ki je samemu sebi namen ali pa nam sodelovanje z oblikovalcem pomaga, da bolje ozavestimo, kaj res potrebujemo in katere naše želje so lahko v dani situaciji upoštevane tako, da delujeta vrt in hiša kot skladna enota? Kateri urejevalec vrtov je zaupanja vreden? Ali to res lahko naredi vsak sam? Kje so skrite pasti (dobesedno zakopane v zemljo) pri ureditvi vrta? Koliko oskrbe potrebuje naš vrt? Kaj in ob katerem času je potrebno narediti v vrtu? Vse to in še marsikatero drugo zadrego vam bomo pomagali razrešili, da boste v svojem vrtu resnično uživali, bodisi v vrtnarjenju, zbiranju rastlin, igri z otroci ali pa preprosto ležanju na terasi.

Moderator : AndrejStrgar

RSS
10 tem
26 sporočil
Spremenjen 13 Maj 2016 17:53
Od: AndrejStrgar
Tema: Re: Bambusi pri nas

Arhitektura, projektiranje in svetovanje

Arhitektura je precej širok pojem. Obsega vse od ideje, oblikovanja, prostora, urejanja papirjev, gradnje, detajlov, s skupnim imenovalcem lepo, jaz pa dodam še dobro in uporabno. Kako vam lahko pomaga arhitekt ?
Svetuje vam pri izbiri toplotne črpalke ali parketa, pomaga izbrati zid ali barvo vaše hiše, nariše načrt, se sprehaja po Upravnih enotah, pridobi dovoljenja, nariše vašo novo omaro ali izbere parket, okenske police,.... Z vami je v vseh korakih in fazah projektiranja in gradnje, zato se kot dober projektant sestane z vami tudi na gradbišču.
Za vas izberemo in predlagamo materiale, primerjamo ponudbe, poiščemo pravega izvajalca, nadzornika gradnje in .... opremimo vaš dom.
Morda rabite samo nasvet, morda dobro narisano črto, morda pa celoten projekt za vašo hišo.
Moderatorji : LukaTomori, AlenkaTomori

RSS
13 tem
41 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 18:12
Od: AlenkaTomori
Tema: Re: Kako pričeti z gradnjo in…

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Gradnja in opremljanje stanovanja je lahko prijetna izkušnja, če imaš nekoga, ki zna svetovati. Dobri in slabi izvajalci. Se zadeve lahko lotim sam? Vse od belil, parketa, ograj, oken do cementa.

Moderator : Robi...

RSS
13578 tem
73055 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 09:19
Od: falcon73
Tema: Re: JACUZZI - puščajo VSE šob…

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej, verzov, daril, povabil in nasvetov. Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje, naredili življenje bolj pisano.

RSS
11403 tem
85387 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 13:30
Od: ČrnaMačka2006
Tema: Re: Ime za sivo muco

Praktični nasveti

Vse o vsem. Če niste vedeli, boste pa sedaj. Ni neumnih vprašanj. So samo odgovori.

RSS
2350 tem
12560 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 17:53
Od: Jasna82
Tema: Najden glodalec

Veterinarski kotiček

Vprašajte veterinarja o vašeh hišnem ljubljencu, njegovem razvoju, prehrani in težavah, ki jih ima.

Moderator : vice.zaninovic

RSS
496 tem
1719 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 10:34
Od: vice.zaninovic
Tema: Re: bolna skobčevka?

Glasba, film in fotografija

Kako izbrati film vreden ogleda? Katera glasba je trenutno in? Kako izbrati pravi fotoaparat? Kako pravilno nastaviti fokus in zoom? Imate takšna in podobna vprašanja, iščete odgovore? Ta forum je pravi naslov za vse glasbene, filmske in foto navdušence.

Moderator : JURE BISKUP

RSS
5239 tem
23366 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 19:28
Od: miro77
Tema: Re: En član Big Foot Mame, če…

Računalništvo, telefonija, internet in televizija

Računalniki, programi, tabele, televizijski programi, operaterji, mobilni telefoni, tarife, nastavitve, programska oprema, e-naprave in povezave, hitrost interneta, wifi, cene....


Moderator : AlesP.

RSS
21190 tem
103209 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 11:04
Od: p.o.
Tema: Re: Facebook - povabilo prija…

Vrtičkarstvo in zelišča

Grah, krompir in zeljnate glave. Zdravilna zelišča, čajčki, zvarki, arome, ljubezenski napoji in strupi. O vsem, kar nam začini življenje in o naravi, ki nam marsikaj ponuja. Samo poiskati moramo.

RSS
4322 tem
18360 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 14:45
Od: pitra
Tema: Re: Zdravljenje depresije s k…

Slovenci po svetu

Domotožje, različne navade, težave z integracijo? Povsod je lepo, a najlepše doma. Prostor, namenjen izmenjavi izkušenj o bivanju onkraj meja naše države.

RSS
1592 tem
13251 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 15:17
Od: Questtionerguy
Tema: Re: Avstralija ... iščem delo

Al' prav se piše ...?

Ste v dilemi, kako pisati, z veliko ali malo začetnico, skupaj ali narazen, vejica preveč ali premalo, zakaj vejica? Ugibate o nastanku in pravilnem zapisu besede? Niste prepričani, ali je stavek pravilno tvorjen? Imate težave z razumevanjem besedila? Na forumu lahko dobite odgovore na svoja vprašanja ali izmenjate svoje mnenje z drugimi.

Moderator : Nataša P

RSS
4473 tem
24690 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 09:57
Od: Martina81
Tema: cerkev sv. Duha

Knjižni molji

Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.

Moderator : Ziva_Sorn

RSS
4462 tem
32382 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 08:13
Od: convair
Tema: Re: Ste dal lektorirati diplo…

Nepremičnine

Svetovanje pri nakupu ali prodaji nepremičnin. Pomoč pri pripravi finančne konstrukcije in pridobivanju sredstev za nakup.

RSS
2932 tem
17660 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 18:17
Od: wexler
Tema: Re: nepremičninske agencije

Politični čvek in begunska problematika

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

RSS
11253 tem
164062 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 13:39
Od: ne umirati na obroke!!!
Tema: Re: Violeta Tomič

Domače živali

Naši hišni ljubljenčki - naša sreča. Včasih povzročajo skrbi, včasih prave težave. Zapišite vaše dragocene izkušnje, ali povprašajte za nasvet.

Moderatorji : AlesP., Elastika, Lovro*

RSS
16005 tem
145626 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 17:06
Od: Yo_
Tema: Re: paglavci
Mali oglasi
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Šolske potrebščine

Rabljena šolska oprema, knjige, torbe, nepopisani delovni zvezki, navadni zvezki in podobno. Imate ohranjene šolske potrebščine, ki bi jih želeli podariti ali prodati?

RSS
1592 tem
3165 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 20:59
Od: Flusika
Tema: Re: Zelo ugodni učbeniki in d…

Vse za malčke in mamice

Kje lahko trenutno najceneje dobim kaj za malčka? Ne rabite več? Bi radi prodali, zamenjali, ali podarili? Ponudite ali povprašajte, morda se najde kaj uporabnega tudi za vas.

Moderator : tetapehta

RSS
92279 tem
224459 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 18:51
Od: Surfinija
Tema: HM kratke hlače in majice 98-…

Ostalo

Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.

RSS
22548 tem
49589 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 21:40
Od: jasnakupuje
Tema: KUPIM PRENOSNI RAČUNALNIK V O…

Menjave

Različne vrste nalepk: avtomobili, Nodi, Neverjetni, Ninja želve, Barby, kraljestvo živali ... Tuševe, Šparove, Mercatorjeve ter DM nalepke. Figurice kinder jajčk, magnetki ... Vse na enem mestu.

RSS
6138 tem
47081 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 19:25
Od: Živalsko kraljestvo
Tema: Re: menjava kž 2008, kžj in k…
Sociala, delo, izobraževanje in pravo (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Žensko podjetništvo

Z vami sem kot mentorica, predavateljica in avtorica povezana preko večih organizacij, kjer komuniciram in sodelujem s precej raznolikimi (po prepričanju, starosti in sposobnostih) ljudmi o mnogih podjetniških tematikah. Včasih o odgovorih na Vaša zastavljena vprašanja razmišljam dalj časa, včasih pa se le ti ponavljajo in niso bistvenega pomena. Ni pa jih mogoče najti na enem mestu, da bi si lahko z njimi koristno »pomagalo« več ljudi. Zato se z veseljem pridružujem ekipi, ki dela s srcem in bom Vaša moderatorka foruma Žensko podjetništvo in podjetništvo na splošno. Moderaotrka: Katja Fašink


Moderator : KatjaF

RSS
7 tem
10 sporočil
Spremenjen 14 Maj 2016 19:11
Od: logaloga
Tema: soustanoviteljica

Težave z agresijo?

On-line "urgenca" za vse, ki imate težave z agresivnimi impulzi in to otežuje življenje vam in vašim bližnjim.

Moderator : Klementina_Sambolic

RSS
15 tem
30 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 18:58
Od: jaz*
Tema: Re: POSLEDICE NASILJA V OTROŠ…

Vključujoča družba

Vse o pomenu in vrednotah vključujoče družbe – družbe za vse. Kako se lahko vključimo v odločanje? Z vključevanjem in dejavnim sodelovanjem državljanov, javnosti in civilne družbe pri oblikovanju in izvrševanju javnih politik se povečuje preglednost političnega odločanja.

Mnenja ideje predlogi in vprašanja. Z vami bodo sodelovali strokovnjaki iz inštituta IRVD

Moderator : IRVD

RSS
33 tem
155 sporočil
Spremenjen 21 Mar 2016 21:53
Od: IRVD
Tema: Re: Medvrstniško nasilje in m…

Pomoč starejšim in bolnim

Starejši in bolni želijo svojo bolezen zdraviti in lajšati v domačem okolju, v krogu najbližjih. Kje lahko dobijo pomoč, ko bomo v službi? Ali obstaja možnost prehrane na domu? Kako naj negujemo obolelega? Ali obstajajo kakšni pripomočki?

Moderator : Rok Drnovšek

RSS
467 tem
1374 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 23:45
Od: Rok Drnovšek
Tema: Re: Plačilo doma za ostarele …

V svetu tišine

Forumi so res odlična stvar, še posebno za tiste, ki ne slišijo.

Moderator : Petra Rezar

RSS
433 tem
5003 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 19:07
Od: tincek12
Tema: Re: Nekaj vprašanj o ZGNL

Trpinčenje v delovnih odnosih - mobing

Trpinčenje in nasilje na delovnem mestu je po raziskavah vse pogostejše. Posledice so za zaposlene in delodajalce lahko usodne in z njim se je potrebno ustrezno soočiti. Forum je namenjen varni razpravi in ozaveščanju ljudi s strokovno podporo za vse, ki so se tako ali drugače znašli v stiski zaradi težkih in nasilnih delovnih odnosov.

Moderator : Edin Durakovic

RSS
81 tem
317 sporočil
Spremenjen 04 Jan 2016 23:52
Od: Edin Durakovic
Tema: Re: Vas zanima kako se upreti…

Pravni nasveti

Nasvet odvetniške družbe za vprašanja s področja družinskega, dednega, delovnega, nepremičninskega, pogodbenega, odškodninskega, kazenskega in gospodarskega prava.

Moderator : ODV.Koprivsek

RSS
1931 tem
6645 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 13:29
Od: ODV.Koprivsek
Tema: Re: Trganje kredita

Bolni otroci - pravno in splošno svetovanje

Forum obravnava pravna vprašanja, kot tudi splošna vprašanja, ki zadevajo starševstvo, s poudarkom na otrocih, ki so hudo, dolgotrajno, kronično bolni, poškodovani. Namenjen je tudi staršem in mladim, ki se soočajo s težavami v vsakodnevnem življenju, z odnosi, v vrtcu, šoli, v zdravstvu, znotraj družine, s sovrstniki, v smeri otrokovih in pacientovih pravic, v smeri težav z zdravjem, iskanju diagnoze, zdravljenja v tujini, različnih metod zdravljenja, komplementarnega zdravljenja, zdrave prehrane, nege otroka

Olga Bahun Jakelj, predsednica uprave nevladne ustanove za pomoč otrokom, svetovalka s 15 letnimi izkušnjami družinskega svetovanja, še posebej staršem bolnih otrok, mediatorka, mamica zdravega in dolgotrajno bolnega dekleta, srečno poročena 21 let
Suzana Peer Kvas, univ.dipl.prav., pravna svetovalka z izkušnjami na področju zdravstva, sociale, tudi nepremičnin, mediatorka, srečno poročena mamica treh otrok
Moderatorji : OlgaJ.B., EvaS., suzanapeer

RSS
102 tem
404 sporočil
Spremenjen 28 Nov 2015 03:48
Od: OlgaJ.B.
Tema: Re: Povrnitev davka na motorn…

Otroci s posebnimi potrebami

Vprašanja ter dileme o vzgoji in šolanju otrok s posebnimi potrebami.

Moderatorji : petraT, Francka

RSS
1761 tem
10728 sporočil
Spremenjen 08 Maj 2016 22:30
Od: Maja1994
Tema: Re: študij logopedije

Materialna pomoč

Forum je namenjen informiranju o pogojih za prejemanje (izredne) denarne socialne pomoči (DSP - Center za socialno delo) in pomoči drugih institucij - občine, Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) in Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ). Kako je s postopki, pritožbami, obrazložitev pravic in dolžnosti strank ter državnih organov. Skratka forum o DSP, IDSP, CSD, ZRSZ, ZPIZ, MDDSZ in ZUP.

Moderator : TINA KOVAČ-CSD

RSS
1256 tem
5079 sporočil
Spremenjen 24 Okt 2013 21:58
Od: 777
Tema: Re: osebni stečaj

Varna pot

Se vam zdi, da nimate besede pri prometni varnosti? Katere teme se vam zdijo pomembne in kateri problemi najbolj pereči? Predstavite svoj pogled na prometno varnost in preberite ostale.

Moderatorji : Robert Štaba, Zavod Varna pot

RSS
24 tem
616 sporočil
Spremenjen 15 Mar 2016 10:43
Od: Zavod Varna pot
Tema: Pregled števila smrtnih žrtev…

Podjetnik sem!

Podjetništvo je več kot razvoj poslovnih priložnosti v praksi, je način življenja. Sami smo najboljši promotorji svojega posla, svojih produktov. Tukaj je prostor, da se predstavimo, povežemo in vzpodbujamo. Podjetnik sem! in sem slišan v prostoru.

Moderator : Katarina22

RSS
9 tem
14 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 21:06
Od: matej500
Tema: Poslovna priložnost!

Stres

Stres je mehanizem, s katerim se odzivamo na neprijetne dražljaje (tako imenovane stresorje) iz okolja. Dokler situacije doživljamo kot obvladljive, ostajamo samozavestni in stres nas celo vzpodbuja. Škoditi pa nam začne, ko začnemo situacije doživljati kot neobvladljive. Neobvladan stres pomeni težave, poslabša nam kakovost življenja in načne ter uniči zdravje. Že majhni koraki k obvladovanju stresa se lahko obrestujejo, saj vodijo k verižni reakciji pozitivnih sprememb.


Moderatorji : MiaB, Nika_Nikolic

RSS
321 tem
1431 sporočil
Spremenjen 30 Apr 2016 20:39
Od: Nika_Nikolic
Tema: Re: Aksioznost

Posvojitev otroka in rejništvo

O posvojitvah v Sloveniji in tujini, izmenjava izkušenj in pogovori. Forum namenjen posvojiteljem, rejencem in posvojencem. V tem forumu lahko anonimno izrazite svoja čustva, skrbi, stiske, vprašanja, napišete svojo zgodbo in pogled na svet. Povejte, da boste (u)slišani, poiščite in dajte oporo ter pridobite upanje.

Moderator : KlavdijaZ

RSS
562 tem
4322 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 05:58
Od: Ziga13
Tema: Re: Biološka mama

Pogreb ni tabu

Bralci portala Pogreb ni tabu so večkrat izrazili željo o skupnem spletnem mestu, kjer bi lahko aktivno sodelovali v debati o temah, ki so v naši družbi še vedno tabu. Med.over.net nam je v omogočil forum v upanju, da bomo skupaj lažje zrušili tabuje, ki se oklepajo tem o umiranju, smrti, pogrebih.

Moderatorji : Vesna-PNT, JasminaPNT

RSS
24 tem
83 sporočil
Spremenjen 20 Feb 2016 18:46
Od: Napaka na žalnem traku
Tema: Nujno: Žalni trak LJ ali MB

Motnje hranjenja

O različnih vrstah motenj hranjenja: bulimija, anoreksija in prenajedanje. Za vse, ki ne najdejo izhoda iz problemov prehranjevanja, za svojce, prijatelje in bližnje.
univ. dipl. soc. del. svetovalka za področje motenj hranjenja iz društva Svetovalni svet[email protected]

http://www.svetovalni-svet.si

FB: www.facebook.com/MotnjeHranjenja/?ref=hl.
Moderatorji : Andreja, Ana Z., Darja_Korevec

RSS
1133 tem
5178 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 14:09
Od: Ana Z.
Tema: Re: Bulimija že deset let

Varna hiša

Izpovedi žensk z izkušnjo nasilja in zgodbe otrok, ki so z njimi šli po tej pot. Svetovalke iz Varne hiše vam strokovno svetujejo, kako krog nasilja prekiniti in katere so mogoče poti iz njega.

Moderatorji : KatjaF., Vilma R., SMartina, MilenaŠ

RSS
140 tem
541 sporočil
Spremenjen 19 Mar 2016 09:40
Od: Eletricity
Tema: Re: Anketa; zloraba v otroštv…

(Ne)varni internet

Vse pogosteje se mladi na internetu srečujejo z neprimernimi vsebinami (gole fotografije, video posnetki s sporno vsebino), z zlorabo osebnih podatkov (kraja identitete, ustvarjanje lažnih profilov) ter z grožnjami in ustrahovanjem. Kljub nevarnostim na spletu so mladi pri vedno nižji starosti uporabniki Facebooka in drugih družbenih omrežij, elektronske pošte, računalniških iger ter ostalih spletnih strani, kar lahko vodi v odvisnost od interneta. Težave s spletom in zasvojenostjo pa imajo pogosto tudi odrasli. Če potrebujete pomoč zase ali za svoje bližnje, postavite vprašanje.

Moderator : lucija.pavse

RSS
15 tem
93 sporočil
Spremenjen 04 Jan 2016 13:47
Od: NM.3w™
Tema: Re: objave na FB

Izobraževanje in razvoj

Odprimo teme, kot so formalna in neformalna izobraževanja. Menjajmo mnenja o univerzitetni izobrazbi oziroma bolonjskem načinu študija. Mogoče o študiju na daljavo oziroma tradicionalnem študiju. Področja osebnostne rasti, komunikacije, tujih jezikov, ... ali pa nadgradnja strokovnega znanja na delovnem mestu. Katera izobraževanja so nam v veselje in katera so potrebna za karierni napredek.

Moderator : AnjaVogric

RSS
219 tem
485 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 14:55
Od: Brucka123
Tema: Re: Izpit in zapiski ZUP

Ni zdravja brez duševnega zdravja

O pomenu duševnega zdravja, duševnih stiskah ter možnih izhodih iz njih.

Moderatorji : ozara, bernardadajcman, andrejamajcen

RSS
754 tem
2991 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 07:36
Od: bernardadajcman
Tema: Re: Življenje po smrti staršev

Alkohol

Alkohol v Sloveniji povzroči skoraj vsako tretjo prometno nesrečo s smrtnim izidom in neposredno veliko materialno škodo. Vsako leto umre 650 oseb ljudi zaradi bolezni ter samomorov. Neizmerljivo je trpljenje in stiske v družinah - v povprečju v vsakem četrtem gospodinjstvu. Tukaj lahko anonimno zapišete svojo zgodbo, izkušnjo ali mnenje. "Manj, malo ali nič alkohola je vedno prava odločitev."

Moderator : Andreja

RSS
375 tem
3400 sporočil
Spremenjen 22 Maj 2016 16:05
Od: aanonimnia
Tema: POGLEJ IN RAZMISLI

Delovno pravo in zaposlitev

Potrebujete informacije o zaposlitvi, službi, pogodbah, odpuščanjih, pravicah in dolžnostih? Na tem forumu boste našli vse potrebno o zaposlitvi.

Moderator : ODV.Koprivsek

RSS
6774 tem
33082 sporočil
Spremenjen 29 Maj 2016 18:48
Od: slavci
Tema: Re: Jubilejna nagrada

Družine v družbi

Imate družino? Potem imate tudi pravice. Jih poznate? Jih znate uveljaviti? Ne? Poiščite odgovore na tem forumu.

Moderator : Družinska pobuda

RSS
1053 tem
4888 sporočil
Spremenjen 17 Maj 2016 23:51
Od: drug boter
Tema: Re: Kako lahko razveljavim kr…

Za ženske v stiski

Saj poznate: lepša polovica, vedno močna, vse prenese, vse zmore in vse uredi. Včasih pa se zalomi. Potrebujete strokoven nasvet, drugo mnenje, prijazno besedo ali samo to, da podelite svojo izkušnjo?

Moderator : MDŠkofljica

RSS
811 tem
4051 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 11:31
Od: MDŠkofljica
Tema: Re: Mož se ne zna postaviti z…

Za žrtve spolnega nasilja

Vam je dogodek v otroštvu pustil neizbrisno in bolečo sled? Preberite in poglejte, da niste bili edini. Morda vam bo kakšna zgodba v pomoč. Forum za izmenjavo vzpodbudnih besed, nasvetov in za tolažbo.

Moderator : Maja Ferbe

RSS
355 tem
1772 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2016 22:14
Od: kot jaz
Tema: Re: Nihče si ne želi smrt tol…

Bolečina ob izgubi bližnje osebe

Forum, kjer lahko izlijemo svojo žalost in prostor, kjer lahko drug drugemu nudimo tolažbo in podporo.

Moderator : PolonaOzbic

RSS
738 tem
7199 sporočil
Spremenjen 06 Maj 2016 12:17
Od: arabella987
Tema: Re: POGOVOR Z UMRLIM

Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moderator : mojaZaposlitev.si

RSS
10737 tem
39325 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 10:24
Od: spremljevalkajana
Tema: Iščem morda ravno tebe?
Styling: lepota, nega in stil (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Ličenje makeup

Svetovanje na temo ličenja in dekorativne kozmetike.

Moderatorji : Parisax, TamaraGoricanec, BRANKA P., Katja.Fasink

RSS
1063 tem
3784 sporočil
Spremenjen 19 Dec 2015 18:41
Od: primer primer
Tema: Re: make-up - kaj pomeni?

Kozmetične storitve

Kakšne storitve lahko nudi kozmetični salon? Trajni make-up, depilacijo, ličenje, očiščevanje kože, tetovaže, odstranitev žilic z obraza, masaže in še marsikaj drugega.

Moderator : Petra_Hojak

RSS
606 tem
2185 sporočil
Spremenjen 01 Apr 2016 14:38
Od: Petra_Hojak
Tema: Re: depilacija v salonu - nes…

Profesionalna kozmetika

Obisk lepotilnih salonov dandanes ni več luksuz posameznika. Zelo pomembno je, da z nego nadaljujemo tudi doma. Informacije ter nasveti o različnih kremah in negi.

Moderator : TatjanaB.

RSS
218 tem
803 sporočil
Spremenjen 13 Apr 2016 21:43
Od: saaraa
Tema: Re: gelirani nohti

Nega las

Informacije o negi las, striženju, barvanju in frizurah.

Moderator : NAYA

RSS
1749 tem
5346 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 10:59
Od: Natka prima
Tema: pravilno umivanje las

Poroka

Poročno slavje, obleke, gostilne, glasba, izkušnje ... Pripravite vse tako, da bo nepozabno!

Moderator : Fashionista.si

RSS
4740 tem
34649 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 19:58
Od: Duo band
Tema: Re: Iščem ansambel za poroko!

Nega, ličenje in stil

Kotiček za ženske, kjer si zaupamo nasvete o lepoti, negi telesa in obraza ter "piki na i" - ličenju. Izmenjamo lahko nasvete o uporabi dišav in stilskih dodatkov ter vprašamo za nasvet strokovnjake za modo.

Moderatorji : SimoneGodina, Fashionista.si

RSS
6652 tem
38990 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 11:07
Od: Umivanje z balzamom
Tema: Re: Kateri šampon?
Zavarovanja in finance (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Poravnave in odškodnine

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?

Moderatorji : ODV.Koprivsek, Poravnava

RSS
131 tem
409 sporočil
Spremenjen 12 Feb 2016 10:43
Od: Poravnava
Tema: Re: Poškodba na delu

Prostovoljna zdravstvena zavarovanja

Še nimate dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja? Imate zavarovanje, ga želite zamenjati? Posvetujete se s strokovnjaki.

Moderatorji : Matjaž N., TZZ

RSS
320 tem
1491 sporočil
Spremenjen 24 Maj 2016 10:53
Od: TZZ
Tema: Re: obvezno zdravstveno zavar…

Zavarovanja

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

Moderator : ZavarovalnicaTriglav

RSS
1256 tem
4406 sporočil
Spremenjen 19 Maj 2016 12:07
Od: ZavarovalnicaTriglav
Tema: Re: Zavarovanje topoltne črpa…

Pokojninsko zavarovanje

Kakšna so dejstva o pokojninah, kako do boljše pokojnine, komu zaupati skrb za pokojnino, kako poskrbeti za dodatno pokojnino in svojo varnost ter s tem za varnost družine in druga s tem povezana področja so teme, o katerih se lahko posvetujete na tem forumu.

Moderator : ModraZavarovalnica

RSS
180 tem
807 sporočil
Spremenjen 25 Maj 2016 12:56
Od: ModraZavarovalnica
Tema: Re: 4 otroci

Financiranje

Stanovanjski, avtomobilski in potrošniški krediti. Informiranje kreditojemalcev. Prednosti in pasti bančnih produktov. Ugotavljanje kreditne sposobnosti in način zavarovanja kredita.

Moderator : Janez Tomc

RSS
1851 tem
11605 sporočil
Spremenjen 23 Maj 2016 10:31
Od: morskadeklica
Tema: Re: gotovinski kredit nlb

Računovodstvo

Mnogi se ukvarjate s finančnimi in davčnimi problemi, olajšavami, prispevki ter izpolnjevanjem različnih obrazcev. V kolikor se vam kje zatakne, vprašajte na tem forumu.

Moderatorji : Vojka, SabinaZalar, DominikaT

RSS
2813 tem
10476 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 11:56
Od: SabinaZalar
Tema: Re: Dober računovodski servis…
Zasvojenost (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Zasvojenost s seksualnostjo

Zasvojenost s seksualnostjo je nekemična zasvojenost in pomeni kompulzivno vedenje, povezano s seksualnostjo, ki vpliva na običajen potek življenja ter povzroča hude težave v družini in v družabnih stikih z ljudmi, ki so nam blizu, pa tudi v delovnem okolju.

Moderator : peter.topic

RSS
6 tem
12 sporočil
Spremenjen 06 Apr 2016 16:15
Od: peter.topic
Tema: Re: Kako se upreti zasvojenos…

Igre na srečo in druge nekemične odvisnosti

Igre na srečo, računalnik, računalniške igrice, seks in nakupovanje so lahko prijetna popestritev življenja. Ko presežejo razumne vložke časa in denarja, pa lahko povzročijo zasvojenost, ki uniči odnose, poslovne priložnosti in zdravje. Posvetujte se in poiščite nasvet, kako iz kroga zasvojenosti.

Moderator : Daniela_Fiket

RSS
9 tem
21 sporočil
Spremenjen 21 Mar 2016 12:41
Od: Daniela_Fiket
Tema: Re: sum zasvojenosti z igrami…

DROGE? POMOČ!

Imate težave z drogami, mogoče kdo okoli vas? Vprašajte in se posvetujte s strokovnjakinjo.

Moderatorji : SpelaA, Tanja S, Klementina_Sambolic, Selina, SuzanaP

RSS
923 tem
7241 sporočil
Spremenjen 16 Maj 2016 17:42
Od: Popolnoma obupan :..((
Tema: Re: Odvisnost od drog. POMOČ

Zasvojenost - začaran krog

Iz omame ponovno v življenje. Celovita pomoč zasvojenim in svojcem. O programu Skupnosti srečanje in o tem, kako drogam reči: "Ne"!

Moderatorji : Vesna Pečelin, AndrejaLindic

RSS
496 tem
2745 sporočil
Spremenjen 17 Maj 2016 19:51
Od: AndrejaLindic
Tema: Re: igre na srečo, hazardiran…

Zasvojenost s spletom in računalniški igrami

Imate vi, vaš otrok ali svojec težave s čezmerno uporabo spleta in zasvojenostjo? Na pereča vprašanja, ki pokrivajo področja računalniških iger, družabni omrežij, spletnega nakupovanja, pornogafije, športnih stav in iger na srečo vam odgovarjajo v centru LOGOUT

RSS
1 tem
2 sporočil
Spremenjen 14 Maj 2016 07:23
Od: Kajci831
Tema: Re: Zasvojenost a minecraftom
Avto.Over.Net: Avtomobilizem (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Avtomobilska zavarovanja

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

Moderator : ZavarovalnicaTriglav

RSS
591 tem
1708 sporočil
Spremenjen 27 Maj 2016 13:49
Od: ZavarovalnicaTriglav
Tema: Re: Zavarovanje tovornega voz…

Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Moderatorji : SuzanaG, lukarupnik

RSS
327 tem
2201 sporočil
Spremenjen 11 Apr 2016 18:42
Od: lukarupnik
Tema: Re: Vožnja skuterja z blokad.

Avtomobilizem in F1

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

Moderatorji : AlesP., IztokFranko

RSS
6079 tem
38489 sporočil
Spremenjen 28 Maj 2016 19:43
Od: Sportage
Tema: Re: KIA SPORTAGE 1.7. CRDI CU…
ABC Med.Over.Net (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Pravice in dolžnosti pacientov

Kdo ima pravico do vpogleda podatkov? Kaj pa bolniška odsotnost, izbira zdravnika, pravica do zdravniškega posega? Kakšne pravice imamo bolniki in kakšne so naše dolžnosti?

RSS
175 tem
375 sporočil
Spremenjen 11 Okt 2013 17:42
Od: mateja27
Tema: Re: Bolniška odsotnost

Med.Over.Net obvestila

Forum za obvestila.

RSS
1 tem
1 sporočil
Spremenjen 06 Maj 2016 16:22
Od: Špela468
Tema: Močni glavoboli

O Med.Over.Net

Stičišče uporabnikov in ustvarjalcev portala. Središče mnenj, predlogov, pritožb in pohval.

RSS
4295 tem
23808 sporočil
Spremenjen 14 Maj 2016 23:58
Od: 222 nadja
Tema: Negovalni oddelek Bolnišnic P…

Zdravstvo pri nas?

Prostor za pogovor o zdravstvu v Sloveniji. Pohvale, pritožbe, pripombe, predlogi in pobude.

RSS
3044 tem
19168 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:57
Od: zainteresirana za zavarovanje
Tema: Re: Best Doctors

Tehnična podpora

Forum namenjen tehnični podpori pri uporabi forumov Med.Over.Net, predlogom za nove funkcionalnosti in izboljšave ter sporočila o napakah.
Za pisanje na tem forumu ne potrebujete prijave.

Moderatorji : polh_tine, gregorg

RSS
2 tem
8 sporočil
Spremenjen 30 Maj 2016 15:32
Od: Gost♥
Tema: Re: Novo: forum Tehnična podp…
Statistika

Skupno objav 10684946 • Skupno tem 1374986 • Skupno uporabnikov 109582 • Najnovejši član ktk

Na vrh