Portal z aktualnimi novicami s področja zdravja, zdravega načina življenja ter kakovostnega preživljanja prostega časa. Na MedOverNet se lahko posvetujete z zdravniki specialisti, zdravstvenim osebjem, svetovalci in terapevti ali izmenjate izkušnje z drugimi.

Zdravstvene posvetovalnice
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Dermatologija (mapa)

Imate težave s kožo? Se sprašujete ali gre za kožno bolezen ali zgolj za preobčutljivo kožo? Kaj so to ekcemi, bradavice, glivice in druge kožne spremembe? Kakšen piling izbrati, kaj je lipoliza, kako ostati mlad tudi v poznejših življenjskih obdobjih - vse na enem mestu.


Forumi: Dermatologija, Estetska dermatologija, Kožna znamenja, luskavica in druge težave s kožo
7265 tem
25169 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 11:59
Od: B. Kralj
Tema: Re: gljivice na rokah

Farmacija (mapa)

Katero zdravilo izbrati, ko nas boli glava? Kako učinkovito napasti prehlad in gripo? Zakaj moram plačati zdravilo, čeprav mi je zdravnik napisal recept zanj? Kam z zdravili, ko jih ne potrebujemo več? Na vaša vprašanja bodo z veseljem odgovorili farmacevti na naših specializiranih forumih.


Forumi: Zdravila in zakonodaja, Farmacevt svetuje
1575 tem
5761 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 15:23
Od: Nada-Irgolič
Tema: Re: Keppra

Genetika (mapa)

Vas zanima kaj je kromosom, kaj Rh faktor? Kaj vse se skriva v našem genskem zapisu, katere bolezni se lahko dedujejo? Vprašajte našo strokovnjakinjo.


Forum: Genetska posvetovalnica
1499 tem
4299 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 07:11
Od: Marusa_Skrjanec
Tema: Re: nuhalna svetlina

Ginekologija in porodništvo (mapa)

Imate vprašanja glede načrtovanja družine, kontracepcije, spolno prenosljivih bolezni? Kako ravnati z nedonošenčkom? Kako se spopasti z neplodnostjo in kako darovati spolne celice? Tudi spopadanje s spremembami, ki jih prinese menopavza je lažje, če se o tem pogovorimo.


Forumi: ABC ginekologije in porodništva, Bioidentični hormoni, Darovanje spolnih celic, Intimna nega in zdravljenje vaginalnih okužb, Hipnoterapija in avtogeni trening, Doula - porodna spremljevalka , Fetalna kardiologija, Klimakterij, Matične celice, Kontracepcija, Neplodnost
95309 tem
400145 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:45
Od: roza23
Tema: Re: IVF - ICSI 2016 V LJ

Hujšanje tako in drugače (mapa)

Se želite znebiti odvečnih kilogramov ali le izboljšati prehranjevalne navade? Kako obdržati željeno telesno težo, kako oblikovati svoje telo? Za nasvet lahko povprašate strokovnjake, forumske kolege in "sotrpine" ali opišete svojo izkušnjo.


Forumi: Osnovna šola hujšanja, Uravnavanje telesne teže - strokovnjak svetuje, Hujšanje
11889 tem
135156 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 01:02
Od: Rose88
Tema: Re: Herbalife shake za zdrav …

Interna medicina (mapa)

Ste dobili izvid, a ga ne razumete najbolje? Kako oskrbeti rano? Alergije, gastroenterologija, inkontinenca, osteoporoza, revma, kardiologija, sladkorna bolezen, hormonske motnje in še več. Pogovorite se z našimi strokovnjaki s področja interne medicine.


Forumi: Alergije, Astma in druge pljučne bolezni, Bolečine v križu, Bolezni prebavil (gastroenterologija), Bolezni ledvic, Hormonske motnje, Inkontinenca, Kako živeti z boleznijo ščitnice - Metuljčica, Kardiologija, KOPB, Oskrba rane, Osteoporoza, Proktologija, Revma, Sladkorna bolezen, Stoma, Srčno popuščanje
16518 tem
74418 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:53
Od: Mitja_Kosnik
Tema: Re: Bakterije v pljučih?

Kirurgija (mapa)

Kaj moram vedeti pred operativnim posegom? Žolčni kamni, akutna vnetja slepiča, različne oblike kil, povečana ščitnica - vse to je za naše strokovnjake mala malica. Odgovarjajo tudi na vprašanja s področja raznih posegov v prsnem košu, estetske in plastične kirurgije ter radiologije.


Forumi: Radiologija, Klinika dr. Fabjana, Urologija, Žilna kirurgija, Estetsko preoblikovanje telesa , Abdominalna kirurgija, Torakalna kirurgija, Estetska in plastična kirurgija
3674 tem
13313 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 13:03
Od: samanta_ig
Tema: ustnice-povečanje

Nevrologija (mapa)

Kaj je cerebralna paraliza, kaj miastenija gravis? Kako se spopadati s kronično bolečino in kronično utrujenostjo? Kako olajšati življenje sebi ali bližnjim pri boju z multiplo sklerozo? Vsaka, še tako težka bolezen ima svojo šibko točko, le poiskati jo moramo.


Forumi: Kronična bolečina, Cerebralna paraliza, Multipla skleroza, Miastenija gravis, Kronična utrujenost
2067 tem
11304 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 07:42
Od: želim se vključiti. LP Tement Manja
Tema: Re: Nova FB skupina Hormonček‏

Očesna medicina (mapa)

Bolezenske spremembe na očeh in zdravljenje. Okulistični pregledi, laserski posegi in operacije. Kako pravilno izbrati očala? Imate težave z lečami? Povprašajte za nasvet naše mojstre in specialiste.


Forumi: Optika, Oftalmologija in očesna refraktivna kirurgija
2230 tem
5918 sporočil
Spremenjen 10 Apr 2016 11:04
Od: Rene
Tema: Re: Ali potrebujem očala?

Onkologija (mapa)

Spopadanje z rakom je lažje, če se pogovorimo z ljudmi, ki se soočajo s podobno situacijo. Kako je s pravno pomočjo bolnikom rakom, izkušnje in vprašanja s področja raka debelega črevesa in danke ter izkušnje z limfomom in levkemijo - v mapi Onkologija.


Forumi: Pravna pomoč bolnikom z rakom, Limfom in levkemija, Rak debelega črevesa in danke, Kako živeti z rakom?
4866 tem
30640 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 00:13
Od: alpaka
Tema: Re: Hodgkinov limfom

Ortopedija in travmatologija (mapa)

Ste si poškodovali sklepe ali hrbtenico? Imate težave s sklepi ali hrbtenico? Ste športnik? Odgovore na vaša vprašanja, ki zadevajo zdravljenje in rehabilitacijo kostno-mišičnih poškodb ter bolezni, lahko dobite tukaj.
Forumi: ARTHRON - Sklepne in športne poškodbe, ARTHRON - Zdravstveno svetovanje v športu, Nevrokirurgija, Poškodbe in obolenja kolenskega sklepa , Poškodbe in obolenja ramenskega sklepa in komolca , Zdravljenje obolenj in deformacij stopala , Zlomi v predelu kolka in zapestja
4029 tem
18416 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 15:32
Od: Iztok_Pilih
Tema: Re: Boleče koleno

Otorinolaringologija (mapa)

Vnetje ušes, sinusov, težave s suho sluznico, gnojni izcedki in kronični sinusitis so težave, ki se jih s pravilno oskrbo lahko olajša. Nasvete vam nudijo strokovnjaki s področja otorinolaringologije in ustne higiene.


Forumi: Otorinolaringologija in ustna higiena, Sinusitis, vnetja ušes in sluznica
2564 tem
9143 sporočil
Spremenjen 25 Apr 2016 02:10
Od: igorfajdiga
Tema: Re: 5 letnik spi z odprtimi u…

Pediatrija (mapa)

Kako ravnati z novorojenčkom? Kakšne so posebnosti negovanja nedonošenčka? Kaj so rotavirusi in kako ukrepati, če zboli naš malček? Zdravstveni nasveti, e-svetovanje, podpora in izmenjava mnenj o naših najmlajših.


Forumi: Pediatrija, Nedonošenčki, Neonatologija
30161 tem
119176 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 08:49
Od: Tanč
Tema: Re: Norice + vročina

Prehrana (mapa)

Zdrava, posebna, dietna... prehrana.


Forumi: ARTHRON - prehrana, Prehrana in varnost živil
260 tem
977 sporočil
Spremenjen 06 Mar 2016 22:04
Od: iva verbnik
Tema: Re: prehransko dopolnilo

Preventivna medicina (mapa)

Ste v dilemi ali bi se cepili ali ne? Se bojite morebitnih reakcij po cepljenju? Posvetujte se o različnih vrstah cepljenj, obveznih, prostovoljnih, preventivnih in pred potovanji. Želite prenehati kaditi, pa ne veste na koga bi se obrnili? Kako izboljšati svojo odpornost? Kako in kdaj jemati prehranska dopolnila? Kaj je zdravstveni wellness? Nekaj namigov za vaša vprašanja v tej rubriki.


Forumi: Krepitev imunskega sistema, Zdravstveni wellness, HPV in cepljenje, Potovalna medicina, Cepljenja, Oksidativni stres, Kajenje, Prehranska dopolnila
4130 tem
19695 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:28
Od: Nina P
Tema: Re: Cepljenje in padec odporn…

Psihiatrija in terapevtska pomoč (mapa)

Psihična stiska, strah, fobija, terapija, uporaba zdravil, čustvena motnja, diagnoza, depresija, psihiatrična pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.


Forumi: Demenca, Psihoterapija, Anksioznost, Depresija in ostale razpoloženjske motnje, Splošna psihiatrija
9285 tem
30006 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 14:38
Od: Zetor
Tema: Zdravljenje depresije

Stomatologija (mapa)

Imate težave z zobmi in iščete rešitev? Imate vprašanja s področja ortodontije ali zobne protetike? Obrazne poškodbe in rekonstrukcije, laserska kirurgija, oralna kirurgija in implantologija. Le klik vas loči od odgovora.


Forumi: Ortodontija - čeljustna in zobna ortopedija, Ustno zdravje in higiena, Maksilofacialna in oralna kirurgija, Zobna protetika, Otroško in mladinsko zobozdravstvo, Endodontija, Parodontologija, Splošna stomatologija
6022 tem
17304 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 07:45
Od: TejaJeras
Tema: Re: krvavitev iz odprte mlečn…

Transplantacijska medicina (mapa)

Kako in kdaj lahko postanem darovalec? Kaj se zgodi po smrti darovalca? Forum o darovanju in prejemanju organov, krvi, kostnega mozga ter darovanju telesa v raziskovalne namene.


Forum: Darovanje organov
118 tem
357 sporočil
Spremenjen 22 Dec 2015 14:22
Od: zenjat
Tema: Re: transplantacija organa
Zdravo življenje in alternativne vede (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Veganstvo

"Veganstvo je način življenja, ki teži k izključitvi (kolikor je mogoče in izvedljivo) vseh oblik krutosti in izkoriščanja živali za hrano, obleke in druge namene,« Donald Watson. Forum, namenjen odgovarjanju vprašanj glede veganstva, povezovanju, informiranju in spodbujanju na vaši veganski poti.

Moderator : vegan.si

RSS
28 tem
108 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 00:47
Od: greata
Tema: Onetwoslim – это идеальная ко…

Tradicionalna kitajska medicina

Tradicionalna kitajska medicina je edinstven sistem zdravljenja, ki vključuje nauk o diagnostiki, vzrokih, nastanku in poteku bolezni ter metodah zdravljenja. Najpogostejši in najbolj znani metodi zdravljenja sta akupunktura in akupresura, ter zdravljenje s kitajskimi zdravili. Tradicionalna kitajska medicina rešuje zdravstvene težave celostno, saj se posveča vzrokom, zaradi katerih je bolezen nastala in ne samo zdravljenju simptomov.

Moderatorji : TKM-MB, tkm, TKM-KP, tkmcelje, ETK

RSS
199 tem
1016 sporočil
Spremenjen 17 Maj 2015 12:14
Od: Gboy
Tema: Re: Jetra

Amalgamske zalivke in razstrupljanje

Amalgam je zlitina živega srebra (50%) z drugimi kovinami (srebro, kositer, baker, cink). V zobozdravstvu se že več kot 100 let uporablja za plombiranje zob. Kljub dobrim kliničnim rezultatom amalgama kot materiala za rekonstrukcijo zobnih kron po odstranitvi kariesa, postaja njegova uporaba vse bolj sporna. Problem amalgama ni le v slabi estetiki, postavlja se namreč vprašanje o sproščanju živega srebra iz amalgamskih plomb in njegovih škodljivih vplivih na organizem. Do največje obremenitve z živim srebrom pride ob odstranitvi starih plomb, zato je pomembno da se na poseg pripravimo.

Moderator : ZobnaMiska

RSS
9 tem
23 sporočil
Spremenjen 01 Okt 2015 13:04
Od: ZobnaMiska
Tema: Re: Saj ni res...

Tek - rekreacija za vsakogar

Tek je preprosta rekreacija, primerna za vsakogar in se jo lahko loti vsakdo. Tekači se razlikujejo le v ciljih in motivaciji. Pogovorimo se o pripravah na tek, o tehniki teka, kako izboljšati hitrost, vzdržljivost, katera obutev in oprema je primerna, vse o prehrani in prehranskih dopolnilih ter tudi o morebitnih poškodbah. V tekaškem kotičku je le eno pravilo - uživajte v teku.

Moderator : AndrejBivic

RSS
39 tem
123 sporočil
Spremenjen 24 Apr 2016 23:45
Od: Zontallini
Tema: Re: Kako začeti ...

Duhovnost, meditacija in joga

Kako najti in ohraniti pot k notranjemu miru, k radosti in življenjskemu optimizmu?


Moderator : TempeljSvetlobe

RSS
621 tem
4005 sporočil
Spremenjen 17 Apr 2016 12:00
Od: mandala12
Tema: Predavanje Dr. Semirja Osmang…

Konoplja v medicinske namene

Vse v zvezi z konopljo in njeno pravilno in koristno uporabo, zaenkrat forum namenjen izmenjavi konstruktivnih mnenj. Kmalu pa k sodelovanju pridejo tudi strokovnjaki.

do takrat pa je forum namenjen izključno idejam in razmišljanjem.

Moderatorji : DusanNolimal, JakaSkSk

RSS
9 tem
14 sporočil
Spremenjen 26 Maj 2015 20:31
Od: peter286 47
Tema: Re: MEDICINSKE ŠTUDIJE KI DOK…

MOJE MESTO OM

Vprašanja o jogi, meditaciji, tai ji quanu in metodi yancis Moderator: Igor Triller,

Moderator : Igor HCL

RSS
52 tem
104 sporočil
Spremenjen 03 Sep 2015 14:23
Od: Igor HCL
Tema: Re: odstrani cilinder z oči

Hiperbarična terapija

Terapija, pri kateri v hiperbarični komori pod povečanim tlakom okolice dihate čisti kisik. Ta terapija (HBOT) blagodejno vpliva na celotno telo in se že več kot 60 let uporablja po vsem svetu za preprečevanje in lajšanje raznih bolezenskih stanj ter izboljšanje splošnega zdravja.

Moderator : PeterKokalj

RSS
22 tem
56 sporočil
Spremenjen 17 Jan 2015 00:43
Od: rok11
Tema: Re: Kolki

Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Moderator : jklemenc

RSS
441 tem
1750 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 09:28
Od: jklemenc
Tema: Re: zdravilo ignatia

Samozdravljenje telesa z infrardečo toploto

Infrardeča toplota ima številne dobrodejne učinke za telo. Je pomembno sredstvo za sprožanje in krepitev lastnih obrambnih mehanizmov, preventivno ohranjanje zdravja, vitalnosti in splošnega dobrega počutja v udobnem okolju lastnega doma. Na forumu boste našli odgovore, kako jo najbolj učinkovito umestiti v vsakdanje življenje.

RSS
29 tem
69 sporočil
Spremenjen 02 Avg 2010 08:32
Od: BozoVugrinec
Tema: Re: Infrardeča toplota proti …

Medex – zdravi z naravo

Apiterapija je veda o uporabi čebeljih produktov za izboljšanje počutja in zdravja ljudi ter hitrejše okrevanje po bolezni. Med, cvetni prah, matični mleček in propolis so že stoletja nepogrešljiv del domače lekarne. Spoznajte in odkrijte neizmerne prednosti čebeljih produktov ter njihov vpliv na kakovost vašega življenja.

Moderatorji : Darja_G, PetraKalan

RSS
61 tem
177 sporočil
Spremenjen 15 Okt 2015 09:42
Od: Medex
Tema: Re: Med na koži

Preventivni pregled dojk

Bolečine, bule, ciste, zatrdline ... Kako in kam na zanesljiv pregled? Kako se samopregledujemo? Kaj nam povedo izvidi?Moderator : Andreja Rajh

RSS
844 tem
2870 sporočil
Spremenjen 11 Apr 2016 18:01
Od: Andreja Rajh
Tema: Re: bolezni dojk

Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Moderator : savrinka

RSS
13634 tem
101637 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 15:28
Od: Travel.Over.Net
Tema: Mehiške dobrote

Masaža

Masaža je verjetno najstarejši način (samo)zdravljenja , saj se ljudje že od nekdaj zdravimo z dotikom. Poznamo več vrst masaž, med katerimi lahko vsak najde pravo zase.

Moderatorji : Supporter, mihaogrin

RSS
427 tem
1374 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 09:17
Od: mihaogrin
Tema: Re: kako postati maserka

Feng shui

Kako s tradicionalno kitajsko metodo o urejanju okolice in notranjih prostorov priti do kvalitetnejšega bivanja, zdravja, ljubezni, družinske harmonije, denarja, ugleda ...

Moderator : Mirza

RSS
602 tem
3660 sporočil
Spremenjen 08 Apr 2016 17:03
Od: Mirza
Tema: Re: KUA (in DZK) število - iz…

EKO

"Eko" je način življenja in razmišljanja. Postal je življenjska nuja. Na forumu se posvetujte o naravi, prehrani, življenjskih pripomočkih, varčevanju, pametni potrošnji in optimizaciji sredstev, ki so nam na voljo.

Moderator : AlešB

RSS
483 tem
3048 sporočil
Spremenjen 19 Apr 2016 10:23
Od: #nes.and
Tema: Riba in zavržena plastika

Zdravilstvo

Ali imate različne zdravstvene težave in vas zanima še nekoliko drugačen pogled nanje? Bi želeli izvedeti, kaj o njih meni zdravilec z nemškim državnim izpitom? Na tem naslovu dobite neodvisne in alternativne odgovore dipl. holističnega bioenergijskega medicinca.

Moderator : Dominik Golenhofen

RSS
1582 tem
5768 sporočil
Spremenjen 18 Apr 2016 10:41
Od: amarelis85
Tema: POROKA

Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Moderator : Mito

RSS
9158 tem
64913 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 19:51
Od: Amatercek123
Tema: Telesna transformacija brez p…

Skrb zase

Ste ambiciozni in si za svoje zdravje želite storiti "nekaj več"?
Ali bi bilo lahko to "nekaj več" kaj bolj neobičajnega, skrivnostnega, eksotičnega?
Na tem naslovu si izmenjujemo izkušnje na to temo.

Moderator : Maja K.

RSS
683 tem
2375 sporočil
Spremenjen 19 Jan 2016 15:39
Od: Flash 30
Tema: branje misli
Starševstvo in medsebojni odnosi
Teme
Sporočila
Spremenjeno

18-30: Adolescenca in mladi odrasli

Forum je namenjen predvsem mladostnikom od 18 do 30 leta. Tu vam ponujamo prostor, da napišete s kakšnimi problemi se spopadate v vaših letih. Sem spadajo odnosi s starši, partnerji, prijatelji in avtoriteto ter tudi prve zaposlitve, bivanjska tematika in ostali življenjski stresorji.

Moderatorji : mikelaveren, SamantaElerpsihoterapevtka

RSS
510 tem
3141 sporočil
Spremenjen 27 Feb 2016 18:18
Od: Spiralica
Tema: Oče

Čustveni vampirji

Saj jih poznate – vznemirljivi in povsem nezanesljivi ljubimci, dramatični prijatelji, ki čustva uporabljajo kot orožje, pretirano zaščitniški in ljubosumni partnerji, prijetni prodajalci, ki vas premamijo, da za velik denar kupite ničvredne stvari, sosedje, ki so vašo ulico spremenili v vojno območje, manipulativni sodelavci, zaradi katerih se morate ves čas ozirati čez ramo, starši, ki jim nikoli ne morete ugoditi in šefi z velikimi egi. S svojim šarmom, talentom, skrbnostjo, vznemirljivostjo ali karizmo si najprej pridobijo vaše zaupanje in vas nato povsem izpijejo. Forum je namenjen vsem, ki si želijo deliti izkušnje in strategije preživetja s čustvenimi vampirji.

Moderator : GittaAna

RSS
40 tem
294 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 20:58
Od: labilen si
Tema: Re: prekinitev stika z izkori…

Čustvena inteligenca, komunikacija in odnosi

Medsebojni odnosi in komunikacija. Kako se obnašati in kaj reči v določenih situacijah? Kako izboljšati komunikacijo/odnos na splošno? Kako pogovor obrniti tako, da v njem pridemo dalje in ne ponavljamo že »100-krat« izrečenih in slišanih stvari, ponavadi obtožb drugega? Kako pregovoriti šefa, da se bodo »stvari odvijale po vaše« in kako dopovedati sodelavcu, da naj vas vendar posluša? Vprašajte in poskušali bomo pomagati.

Moderator : Bostjan_Topovsek

RSS
3127 tem
62848 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 22:32
Od: CvetkaMarjetka9
Tema: partnerstvo - pomoč!

Dojenje

Otroku najbolj naravna prehrana, za mamico pa včasih toliko vprašanj. S spoznanji in nasveti mednarodne organizacije La Leche League International je lažje.

Moderator : LLLMojca

RSS
6183 tem
24024 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 14:20
Od: laurayy
Tema: Re: možnost polnega dojenja

Enostarševske družine

Biti starš v enostarševski družini pomeni biti odgovoren za vse - vzgojo, gospodinjstvo, finance. Na tem forumu boste našli odgovore na vprašanja, ki vas težijo in o katerih si ne upate govoriti.

Moderatorji : AlenkaG, KurtisAlen

RSS
3261 tem
67213 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 11:13
Od: locevalka
Tema: Re: Oživitev foruma

Ko starši žalujejo

Podpora v trenutkih bolečine in izmenjava izkušenj ob izgubi otroka v času nosečnosti in po porodu. Podpora tudi ob rojstvu prizadetega oziroma bolnega otroka.

RSS
904 tem
7938 sporočil
Spremenjen 08 Apr 2016 20:40
Od: sacipir
Tema: Re: Neli....

Ljubezenska skupina

Samo za naša srca in oči

RSS
58 tem
209 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 22:28
Od: Kulu
Tema: Samski ali ne več samski? To …

Ljubezenski nasveti

Pogovori o ljubezni, reševanju težav in različnih zapletov. Svetovanje, morda samo pogovor ali prijetna beseda, mogoče celo ... nikoli ne veš, če ne vprašaš.

RSS
5504 tem
69094 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 07:56
Od: Primož
Tema: Re: Ali sem devica?

Ločitev

Ločitev je predvsem čustven proces, ki se ne zgodi od danes na jutri. Veliko ljudi se z njo vsakodnevno spopada. Kakšne so vaše izkušnje? Kakšne so vaše težave?

Moderator : Melita-Svetovalnica

RSS
1431 tem
13750 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 06:30
Od: če katera želi
Tema: Re: Ločitev po 50

Mejna osebnostna motnja

Kako umiriti notranje viharje? Kako premagati strah, jezo, nemir? Kako razložiti drugim? Kako preprečiti, da ne bi izgubili tiste, ki jih imate najraje? Kje najti pomoč? Forum je namenjen vsem, ki se soočajo z diagnozo mejna osebnostna motnja.

Moderatorji : F.Tadeja, ParovAnzelc, VidaLina, mojcadernovsek, GittaAna, majasmrdu

RSS
80 tem
320 sporočil
Spremenjen 31 Jan 2016 14:18
Od: katik
Tema: Re: izpoved osebe z MOM

Mejna in narcistična osebnostna motnja - svojci

Je odnos z vašim bližnjim poln preobratov, nihanj iz ene skrajnosti v drugo? Se bojite nenadnih izbruhov jeze, neracionalnega obtoževanja, čustvenega izsiljevanja ali podobnih dejanj, s katerimi vas poskuša bližnji prisiliti, da počnete to, kar od vas zahteva ali pričakuje? Ste krivi za vse, kar gre v odnosu narobe in se počutite pretirano odgovorni zanj ali zanjo? Če ste kaj od tega že doživeli, potem obstaja možnost, da ima vaš bližnji mejno osebnostno motnjo. Forum je namenjen tistim, katerih bližnji imajo značajske lastnosti te motnje.

Moderatorji : F.Tadeja, ParovAnzelc, VidaLina, mojcadernovsek, GittaAna

RSS
446 tem
5418 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 12:55
Od: GittaAna
Tema: Re: Tašča-nujno rabim pomoč

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderatorji : Andreja, gabrijela_ploj, mikelaveren, Lucka_Zajec, AlesP.

RSS
27632 tem
406994 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 17:37
Od: Lucka_Zajec
Tema: Re: Ali imam res majhnega?

Nezvestoba - varanje

Strokovna pomoč posameznikom, ki se soočajo z nezvestobo v partnerstvu in imajo s tem povezane težave.
Kaj je nezvestoba med partnerji, zakaj do nje pride, ali je mogoče hkrati in vzporedno ljubiti dve osebi? Kako se lahko spoprimemo s težavami in kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozile našo partnersko zvezo? Kaj je zvestoba?

Moderator : Klementina_Sambolic

RSS
994 tem
20318 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 16:07
Od: ioteamo
Tema: Re: prevarane

Nosečnost

Podpora, nasveti in vzpodbudne besede, ki vam pomagajo v trenutkih negotovosti, ko pričakujete otroka. Izmenjajte nosečniške radosti in tegobe.

RSS
27529 tem
233524 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 23:19
Od: lili12
Tema: pozna menstruacija...

Obporodne stiske

Ste se znašle v situacijah, ko ne zmorete več? Ali se počutite izčrpane? Si ne želite biti več supermama? Pišite in zaupajte vašo stisko.

Moderatorji : Zalka, Radmila Pavlovič

RSS
677 tem
3313 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 19:55
Od: Zalka
Tema: Re: Težka odločitev

Partnerska in družinska posvetovalnica

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

Moderatorji : JanaLavtizar, JernejaDimecBratina, Edin Durakovic, Barbara Novak, DamijanGanc, SabinaStanovnik, Anica_K._Prepeluh, Sabina_Juric, Melita Kramar

RSS
2556 tem
14628 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 16:50
Od: JernejaDimecBratina
Tema: Re: odnos z mamo

Porod po meri ženske

Rojstvo - nepozaben dogodek. Včasih preprost, včasih poln izzivov. Kakšni so običajni postopki pri porodu v Sloveniji? Kakšen porod bi si želele?Moderatorji : NinaRadin, Zalka

RSS
666 tem
3033 sporočil
Spremenjen 23 Apr 2016 22:19
Od: Ninica123
Tema: Re: Babica v LJ

Sex v mestu

Tisoč informacij o spolnosti, zaščiti ter tehnikah za izboljšanje spolnega življenja. Kultura pa je vsekakor na prvem mestu!

Moderatorji : gabrijela_ploj, boldrik

RSS
5791 tem
116627 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 00:45
Od: Iskrena
Tema: Re: analni seks

Starši, učitelji in učenci

Forum za starše, ki se srečujejo z vzgojnimi dilemami v kontekstu šolanja, za učitelje, ki bi radi delili svoje dvome in podali svoje predloge, ter za učence, ki želijo izmenjati mnenja ali dobiti nasvete o šolski problematiki.
Zaupajte svoje težave, predloge, pomisleke in pohvale.

Moderatorji : Ana.D., tina.milharcic, durjavaN, TinaMil, LeaCerin

RSS
5361 tem
42626 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:52
Od: Koliscar
Tema: Prepis na srednjo medijsko so…

Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

RSS
484132 tem
4735364 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 03:19
Od: Karolyyn
Tema: Re: pisanje diplomske naloge …

Starejši so modrejši

Veliko znanja, spoznanj, prodorno mišljenje, ustrezno ravnanje, bogate življenjske izkušnje – modrost, ki jo starejši imajo veliko. Povprašajte jih in izmenjajte izkušnje. Pozabite na samoto in poglejte, kdo od sovrstnikov se skriva tukaj.

V oporo vam je tudi nasvet strokovnjaka - na forumu Varovanje in zdravniška pomoč na daljavo– SOS GUMB

RSS
3227 tem
19452 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 12:48
Od: kmalu mamica
Tema: Re: IME ZA MOJEGA FANTKA

Starši dvojčkov

Ali obstaja kakšna literatura za dvojčke? Kako jih dojiti? Imate težave z nedonošenčki? Kako razvijati posamezno osebnost? Včasih je veliko vprašanj in malo odgovorov, včasih pa ravno obratno.

RSS
2526 tem
11669 sporočil
Spremenjen 19 Apr 2016 10:31
Od: venesa.maj
Tema: Prodam 2 dekliška kolesa 16 c…

Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

RSS
65395 tem
501316 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 23:21
Od: puntal
Tema: Re: ASTMA - kam na morje

Velike družine

Kdo se najde v tem forumu? Zagotovo tisti, ki jim je avto registriran za pet oseb premajhen. Vabljeni tudi ostali.

Moderator : TomažP

RSS
631 tem
6101 sporočil
Spremenjen 23 Apr 2016 18:57
Od: mama 4-5
Tema: kombi -izkušnje

Vrnitev k sebi

Delo na sebi, osebnostna rast in osebni razvoj terjajo poglabljanje v sebe in ozaveščanje lastnih vzorcev ravnanj. Ob tem človek pogosto naleti na blokade, strahove, pomanjkanje moči in brezup ob vprašanju, kako naprej. Da ne bi imeli občutka, da ste sami na poti odkrivanja Sebe, na forumu lahko najdete prostor in podporo drugih. Tako naporna pot lahko postane znosna in skozi čas celo zabavna.
Moderatorka:

Moderatorji : Mateja D., Uros_Nosan

RSS
104 tem
361 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 22:20
Od: Mateja D.
Tema: Re: Strah pred ljudmi

Vrtci in varstvo otrok

Vse o vrtcih, zasebnem varstvu, vzgojiteljih in otrocih. Posvetujte se z obiskovalci foruma.

Moderator : DragicaK

RSS
6087 tem
23478 sporočil
Spremenjen 29 Apr 2016 09:20
Od: nanitaa
Tema: varstvo Trebnje - potrebujem

Vzgoja otrok in družine

Potrebe otrok in staršev. O privzgajanju navad, kvalitetni igri, socialnih odnosih, temperamentih in še kaj.

Moderatorji : M in M, DragicaK, Leonida_Mrgole, Ta&Na

RSS
2320 tem
10614 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 11:20
Od: Leonida_Mrgole
Tema: Vzgoja brez strahu

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

RSS
32436 tem
584320 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 04:54
Od: Robi...
Tema: Re: SEDEM TIPOV moških

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

RSS
23543 tem
286856 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 10:14
Od: costas
Tema: Re: Fužine
Za strokovnjake
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Zadruga MON

Forum namenjen grozdenju :-) Ali lepše povedano, povezovanju posameznikov in organizacij, ki sodelujejo v projektih http://med.over.net -a Spoznajmo se in si medsebojno pomagajmo in delimo izkušnje. Pristopnina - 10 ur prostovoljnega dela, na način in po receptu MON-a.

Hvala da ste. Za prijave in želje v grozdenju, pošljite mail na [email protected]

RSS
3 tem
3 sporočil
Spremenjen 20 Feb 2013 08:30
Od: Primož
Tema: Akcija Škoda pod posebnimi po…

Family medicine

Za zdravnike družinske medicine

Moderator : Moderator

RSS
7 tem
229 sporočil
Spremenjen 03 Nov 2009 23:41
Od: Janko Kersnik
Tema: Re: Tema o astmi in KOPB :-) …
Travel.Over.Net: Počitnice in potovanja (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

O travel.over.net

Mnenja, predlogi, pobude za izboljšavo foruma.

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
202 tem
1782 sporočil
Spremenjen 13 Jan 2014 21:24
Od: shanti1
Tema: Re: Ederini vtisi

Potapljaški forum

Za vse, ki uživajo v vodi in se podajajo v globine raziskovati drugi svet. Lepote, lokacije, oprema, tečaji in tudi nevarnosti. Pogovor za vse ljubitelje potapljanja in tiste, ki se še odločate.

Moderator : Peter Plavutka

RSS
75 tem
204 sporočil
Spremenjen 02 Sep 2014 12:03
Od: Nomine
Tema: Re: Razlika med SSI in PADI

Zabava in ostale teme

Zabava in ostale teme, ki niso strogo popotniške.

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
1224 tem
5600 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 13:07
Od: JOŽE OBLAK
Tema: Re: soplesalec

Popotovanja

Za vse, ki radi odkrivate svet in si dopust predstavljate drugače kot ležanje na plaži.

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
2156 tem
12847 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 08:51
Od: evo tkole
Tema: Re: Potovanje v London

Izleti po Sloveniji

Greste v gore ali na obalo? Morda v terme ali na turistično kmetijo?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
670 tem
3318 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 19:28
Od: nevi_
Tema: Re: Kranjska Gora z okolico

Praktični nasveti za popotnike

Praktični nasveti za popotnike, da se potovanje ne bo sprevrglo v nočno moro. Kaj je pametno vedeti preden odrinemo novim dogodivščinam naproti?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
1592 tem
8142 sporočil
Spremenjen 09 Apr 2016 09:40
Od: Evica93
Tema: Re: zanzibar

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
11904 tem
69231 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 15:14
Od: srčnost
Tema: oddih na Pašmanu

Hiša na kolesih

Vse kar ste želeli vedeti o potovanju s hišo na kolesih, ki mu večkrat pravimo avtodom in si niste upali vprašati. Morda tudi niste vedeli, zato bodo za vas podajali nasvete strokovnjaki iz spletne strani www.hisanakolesih.si

Moderator : Rok-1

RSS
111 tem
720 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 22:18
Od: jerry82
Tema: Prikolice Dethleffs

Turistične agencije

Agencij je veliko, vaših mnenj pa gotovo še veliko več ...

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
204 tem
2302 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 18:03
Od: lidocka1
Tema: Re: Turistična agencija Palma

Popotniški oglasi

Odhajate na dopust? Si ne želite iti sami? Iščete ali ponujate prevoz?

Moderatorji : Lianna, K_ris

RSS
5362 tem
21680 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 22:29
Od: mpero
Tema: TriPlaner
Dom, tehnika in prosti čas (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Spletna analitika in oglaševanje

Ključni pojmi merjenja spletnih mest.

RSS
2 tem
15 sporočil
Spremenjen 20 Mar 2016 08:31
Od: rokibalboa
Tema: Re: Na forumu vse mrgoli od r…

Poroka v tujini in Poročno potovanje

Razmišljata o poroki v tujini ali pa želita na poročno potovanje? Kako izbrati pravo destinacijo, koliko prej se morata odločiti za poroko v tujini, kaj od dokumentov potrebujeta za veljavno poroko v tujini in kam na poročno potovanje.
Vprašajte, z veseljem vam bomo odgovorili.

Moderator : Mirela_Zulic_Hocevar

RSS
0 tem
0 sporočil
Spremenjen Ni objav

Kako pričeti z gradnjo ali adaptacijo?

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora? Kako izbrati arhitekta? Kaj mu povedati, katere dokumente pripraviti?
In vse o pridobivanju gradbenih dovoljenj, projektov za izvedbo….kako izbrati izvajalca del in kako na koncu pridobiti uporabno dovoljenje.
Razrešili bomo vse zadrege pri pridobivanjih raznoraznih soglasij soglasodajalcev, predstavili mini trike pri komunikaciji z uradniki...izračunih komunalnih prispevkov,…
Kljub zahtevni birokraciji je pridobivanje dokumentacije lahko zabavno. Moderatorka: Mojca Hribar univ.dipl.inž.arh.

Moderator : Mojca_Hribar

RSS
12 tem
26 sporočil
Spremenjen 05 Apr 2016 16:54
Od: Mojca_Hribar
Tema: Re: Širitev stanovanja

Res, totalno brezveze

Res, totalno brezveze.

RSS
16360 tem
261007 sporočil
Spremenjen 26 Apr 2016 12:34
Od: thereisno
Tema: Re: kupim! takoj!

HS Olimpija

HS Olimpija.

RSS
29 tem
182 sporočil
Spremenjen 03 Dec 2010 10:46
Od: uros sebenik
Tema: Re: Vpis v klub

KRAJINSKA ARHITEKTURA; načrtovanje, ureditev in...

Kdaj in kako začeti z ureditvijo okolice hiše ali poslovnega objekta? Zakaj je pomembno, da je okolica urejena skladno z arhitekturo objekta, hkrati pa odraža želje in potrebe naročnika? Kako nam pri tem lahko pomaga krajinski arhitekt? Ali je to le še en načrt, ki je samemu sebi namen ali pa nam sodelovanje z oblikovalcem pomaga, da bolje ozavestimo, kaj res potrebujemo in katere naše želje so lahko v dani situaciji upoštevane tako, da delujeta vrt in hiša kot skladna enota? Kateri urejevalec vrtov je zaupanja vreden? Ali to res lahko naredi vsak sam? Kje so skrite pasti (dobesedno zakopane v zemljo) pri ureditvi vrta? Koliko oskrbe potrebuje naš vrt? Kaj in ob katerem času je potrebno narediti v vrtu? Vse to in še marsikatero drugo zadrego vam bomo pomagali razrešili, da boste v svojem vrtu resnično uživali, bodisi v vrtnarjenju, zbiranju rastlin, igri z otroci ali pa preprosto ležanju na terasi.

Moderator : AndrejStrgar

RSS
10 tem
24 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 13:46
Od: AndrejStrgar
Tema: Re: Bambusi pri nas

Arhitektura, projektiranje in svetovanje

Arhitektura je precej širok pojem. Obsega vse od ideje, oblikovanja, prostora, urejanja papirjev, gradnje, detajlov, s skupnim imenovalcem lepo, jaz pa dodam še dobro in uporabno. Kako vam lahko pomaga arhitekt ?
Svetuje vam pri izbiri toplotne črpalke ali parketa, pomaga izbrati zid ali barvo vaše hiše, nariše načrt, se sprehaja po Upravnih enotah, pridobi dovoljenja, nariše vašo novo omaro ali izbere parket, okenske police,.... Z vami je v vseh korakih in fazah projektiranja in gradnje, zato se kot dober projektant sestane z vami tudi na gradbišču.
Za vas izberemo in predlagamo materiale, primerjamo ponudbe, poiščemo pravega izvajalca, nadzornika gradnje in .... opremimo vaš dom.
Morda rabite samo nasvet, morda dobro narisano črto, morda pa celoten projekt za vašo hišo.
Moderatorji : LukaTomori, AlenkaTomori

RSS
13 tem
39 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 12:46
Od: AlenkaTomori
Tema: Re: Kamin in podpih

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Gradnja in opremljanje stanovanja je lahko prijetna izkušnja, če imaš nekoga, ki zna svetovati. Dobri in slabi izvajalci. Se zadeve lahko lotim sam? Vse od belil, parketa, ograj, oken do cementa.

Moderator : Robi...

RSS
13564 tem
72984 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 20:58
Od: cveto
Tema: Re: CVETO - PRALNI STROJ - PR…

Kr tjavendan

Kr tjavendan.

RSS
7565 tem
173923 sporočil
Spremenjen 30 Apr 2016 21:46
Od: zanko112
Tema:

Skrinjica idej!

Ropotarnica dobrih idej, verzov, daril, povabil in nasvetov. Forum za vse, ki bi si radi, s pomočjo tisoč in ene ideje, naredili življenje bolj pisano.

RSS
11394 tem
85367 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 02:04
Od: jaraina
Tema: Re: Šivalni stroj Privileg 12…

Praktični nasveti

Vse o vsem. Če niste vedeli, boste pa sedaj. Ni neumnih vprašanj. So samo odgovori.

RSS
2347 tem
12550 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 18:20
Od: Gost
Tema: Re: IDEJA ZA DARILO 30 LET

Veterinarski kotiček

Vprašajte veterinarja o vašeh hišnem ljubljencu, njegovem razvoju, prehrani in težavah, ki jih ima.

Moderator : vice.zaninovic

RSS
489 tem
1698 sporočil
Spremenjen 20 Apr 2016 12:43
Od: vice.zaninovic
Tema: Re: Ptiček 6mesecev star

Glasba, film in fotografija

Kako izbrati film vreden ogleda? Katera glasba je trenutno in? Kako izbrati pravi fotoaparat? Kako pravilno nastaviti fokus in zoom? Imate takšna in podobna vprašanja, iščete odgovore? Ta forum je pravi naslov za vse glasbene, filmske in foto navdušence.

Moderator : JURE BISKUP

RSS
5238 tem
23360 sporočil
Spremenjen 24 Apr 2016 12:00
Od: VesnaO
Tema: Re: kako najti komad, če nima…

Računalništvo, telefonija, internet in televizija

Računalniki, programi, tabele, televizijski programi, operaterji, mobilni telefoni, tarife, nastavitve, programska oprema, e-naprave in povezave, hitrost interneta, wifi, cene....


Moderator : AlesP.

RSS
21185 tem
103189 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 19:13
Od: sonja23
Tema: pozabljeno geslo za word doku…

Vrtičkarstvo in zelišča

Grah, krompir in zeljnate glave. Zdravilna zelišča, čajčki, zvarki, arome, ljubezenski napoji in strupi. O vsem, kar nam začini življenje in o naravi, ki nam marsikaj ponuja. Samo poiskati moramo.

RSS
4319 tem
18349 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 22:06
Od: Zeliscatka
Tema: Re: ureditev (zasaditev) zuna…

Slovenci po svetu

Domotožje, različne navade, težave z integracijo? Povsod je lepo, a najlepše doma. Prostor, namenjen izmenjavi izkušenj o bivanju onkraj meja naše države.

RSS
1589 tem
13241 sporočil
Spremenjen 30 Apr 2016 19:54
Od: jana08
Tema: Slovenci v Španiji?

Al' prav se piše ...?

Ste v dilemi, kako pisati, z veliko ali malo začetnico, skupaj ali narazen, vejica preveč ali premalo, zakaj vejica? Ugibate o nastanku in pravilnem zapisu besede? Niste prepričani, ali je stavek pravilno tvorjen? Imate težave z razumevanjem besedila? Na forumu lahko dobite odgovore na svoja vprašanja ali izmenjate svoje mnenje z drugimi.

Moderator : Nataša P

RSS
4469 tem
24681 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 21:58
Od: Napaka! Uporabniško ime
Tema: Re: Uporaba durge osebe ednine

Knjižni molji

Za vse ljubitelje dobre knjige. Posebna stran, ki vam ponuja veliko koristnih nasvetov in informacij iz knjižnega sveta.

Moderator : Ziva_Sorn

RSS
4459 tem
32352 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 20:37
Od: no-ja
Tema: Maja beremo

Nepremičnine

Svetovanje pri nakupu ali prodaji nepremičnin. Pomoč pri pripravi finančne konstrukcije in pridobivanju sredstev za nakup.

RSS
2929 tem
17511 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 11:31
Od: Fakulteta FGG
Tema: kratka anketa o stanovanjskih…

Politični čvek in begunska problematika

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

RSS
11228 tem
163632 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 22:39
Od: švica nikoli
Tema: Re: Zloraba referenduma in dr…

Domače živali

Naši hišni ljubljenčki - naša sreča. Včasih povzročajo skrbi, včasih prave težave. Zapišite vaše dragocene izkušnje, ali povprašajte za nasvet.

Moderatorji : AlesP., Lovro*, Elastika

RSS
15990 tem
145488 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 19:43
Od: mačka roža drevo
Tema: Re: pes je hrom
Mali oglasi
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Šolske potrebščine

Rabljena šolska oprema, knjige, torbe, nepopisani delovni zvezki, navadni zvezki in podobno. Imate ohranjene šolske potrebščine, ki bi jih želeli podariti ali prodati?

RSS
1591 tem
3163 sporočil
Spremenjen 23 Apr 2016 16:53
Od: Gost
Tema: Re: Izdelava seminarskih nalo…

Vse za malčke in mamice

Kje lahko trenutno najceneje dobim kaj za malčka? Ne rabite več? Bi radi prodali, zamenjali, ali podarili? Ponudite ali povprašajte, morda se najde kaj uporabnega tudi za vas.

Moderator : tetapehta

RSS
92256 tem
224432 sporočil
Spremenjen 02 Maj 2016 20:49
Od: barby*
Tema: Vetrovka Helly Hansen 152 / 1…

Ostalo

Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.

RSS
22526 tem
49569 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 14:52
Od: weirdmiha
Tema: Re: prodam gramofonske plošče…

Menjave

Različne vrste nalepk: avtomobili, Nodi, Neverjetni, Ninja želve, Barby, kraljestvo živali ... Tuševe, Šparove, Mercatorjeve ter DM nalepke. Figurice kinder jajčk, magnetki ... Vse na enem mestu.

RSS
6122 tem
47065 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 22:18
Od: samo še 133 in 193
Tema: kž 2008
Sociala, delo, izobraževanje in pravo (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Žensko podjetništvo

Z vami sem kot mentorica, predavateljica in avtorica povezana preko večih organizacij, kjer komuniciram in sodelujem s precej raznolikimi (po prepričanju, starosti in sposobnostih) ljudmi o mnogih podjetniških tematikah. Včasih o odgovorih na Vaša zastavljena vprašanja razmišljam dalj časa, včasih pa se le ti ponavljajo in niso bistvenega pomena. Ni pa jih mogoče najti na enem mestu, da bi si lahko z njimi koristno »pomagalo« več ljudi. Zato se z veseljem pridružujem ekipi, ki dela s srcem in bom Vaša moderatorka foruma Žensko podjetništvo in podjetništvo na splošno. Moderaotrka: Katja Fašink


Moderator : KatjaF

RSS
5 tem
8 sporočil
Spremenjen 23 Apr 2016 16:24
Od: mhanze4
Tema: blogerka

Težave z agresijo?

On-line "urgenca" za vse, ki imate težave z agresivnimi impulzi in to otežuje življenje vam in vašim bližnjim.

Moderator : Klementina_Sambolic

RSS
15 tem
29 sporočil
Spremenjen 29 Mar 2016 20:32
Od: Klementina_Sambolic
Tema: ČLANKI O AGRESIJI IN NASILJU

Vključujoča družba

Vse o pomenu in vrednotah vključujoče družbe – družbe za vse. Kako se lahko vključimo v odločanje? Z vključevanjem in dejavnim sodelovanjem državljanov, javnosti in civilne družbe pri oblikovanju in izvrševanju javnih politik se povečuje preglednost političnega odločanja.

Mnenja ideje predlogi in vprašanja. Z vami bodo sodelovali strokovnjaki iz inštituta IRVD

Moderator : IRVD

RSS
33 tem
155 sporočil
Spremenjen 21 Mar 2016 21:53
Od: IRVD
Tema: Re: Medvrstniško nasilje in m…

Upravni nasveti in upravno pravo

Forum vključuje nasvete s področja upravnega prava, predvsem v smislu varstva pravic državljanov. V lahko izveste, kakšne pravice imate kot stranka v upravnih postopkih pred upravnimi enotami, ministrstvi, organi v sestavi ter drugimi nosilci javnih pooblastil (npr. javni zavodi, javne agencije, javna podjetja). Strankam tudi svetujemo, kam se lahko obrnejo s pritožbo ali ugovorom, kakor tudi kako si zagotoviti sodno varstvo v upravnem sporu.

Moderatorji : ODV.Koprivsek, BostjanMakarovic

RSS
99 tem
326 sporočil
Spremenjen 02 Feb 2016 12:50
Od: ODV.Koprivsek
Tema: Re: napaka v sklepu o dedovan…

Pomoč starejšim in bolnim

Starejši in bolni želijo svojo bolezen zdraviti in lajšati v domačem okolju, v krogu najbližjih. Kje lahko dobijo pomoč, ko bomo v službi? Ali obstaja možnost prehrane na domu? Kako naj negujemo obolelega? Ali obstajajo kakšni pripomočki?

Moderator : Katja_Molek

RSS
459 tem
1356 sporočil
Spremenjen 01 Jun 2015 11:02
Od: didildajcka
Tema: plačilo doma za ostarele za t…

V svetu tišine

Forumi so res odlična stvar, še posebno za tiste, ki ne slišijo.

Moderator : Petra Rezar

RSS
432 tem
4997 sporočil
Spremenjen 29 Apr 2016 21:53
Od: Petra Rezar
Tema: Re: Nosečnost in gluhota

Pravo gospodarskih družb

Brezplačni pravni nasveti in informacije s področja prava gospodarskih družb, insolvenčnih postopkov, varstva pravic malih delničarjev in prava trga vrednostnih papirjev.
Od ustanovitve družb, preoblikovanja, status organov vodenja in nadzora, razmerja med njimi in samimi družbami ter predvsem na pravice delničarjev in družbenikov, ki jim pripadajo.

Moderator : ODV.Koprivsek

RSS
20 tem
51 sporočil
Spremenjen 14 Sep 2015 14:51
Od: ODV.Koprivsek
Tema: Re: Kako dati d.o.o. v začasn…

Trpinčenje v delovnih odnosih - mobing

Trpinčenje in nasilje na delovnem mestu je po raziskavah vse pogostejše. Posledice so za zaposlene in delodajalce lahko usodne in z njim se je potrebno ustrezno soočiti. Forum je namenjen varni razpravi in ozaveščanju ljudi s strokovno podporo za vse, ki so se tako ali drugače znašli v stiski zaradi težkih in nasilnih delovnih odnosov.

Moderator : Edin Durakovic

RSS
81 tem
317 sporočil
Spremenjen 04 Jan 2016 23:52
Od: Edin Durakovic
Tema: Re: Vas zanima kako se upreti…

Pravni nasveti

Nasvet odvetniške družbe za vprašanja s področja družinskega, dednega, delovnega, nepremičninskega, pogodbenega, odškodninskega, kazenskega in gospodarskega prava.

Moderator : ODV.Koprivsek

RSS
1927 tem
6638 sporočil
Spremenjen 22 Apr 2016 07:57
Od: ODV.Koprivsek
Tema: Re: darilna pogodba za neprem…

Bolni otroci - pravno in splošno svetovanje

Forum obravnava pravna vprašanja, kot tudi splošna vprašanja, ki zadevajo starševstvo, s poudarkom na otrocih, ki so hudo, dolgotrajno, kronično bolni, poškodovani. Namenjen je tudi staršem in mladim, ki se soočajo s težavami v vsakodnevnem življenju, z odnosi, v vrtcu, šoli, v zdravstvu, znotraj družine, s sovrstniki, v smeri otrokovih in pacientovih pravic, v smeri težav z zdravjem, iskanju diagnoze, zdravljenja v tujini, različnih metod zdravljenja, komplementarnega zdravljenja, zdrave prehrane, nege otroka

Olga Bahun Jakelj, predsednica uprave nevladne ustanove za pomoč otrokom, svetovalka s 15 letnimi izkušnjami družinskega svetovanja, še posebej staršem bolnih otrok, mediatorka, mamica zdravega in dolgotrajno bolnega dekleta, srečno poročena 21 let
Suzana Peer Kvas, univ.dipl.prav., pravna svetovalka z izkušnjami na področju zdravstva, sociale, tudi nepremičnin, mediatorka, srečno poročena mamica treh otrok
Moderatorji : OlgaJ.B., EvaS., suzanapeer

RSS
102 tem
404 sporočil
Spremenjen 28 Nov 2015 03:48
Od: OlgaJ.B.
Tema: Re: Povrnitev davka na motorn…

Otroci s posebnimi potrebami

Vprašanja ter dileme o vzgoji in šolanju otrok s posebnimi potrebami.

Moderatorji : Francka, petraT

RSS
1760 tem
10726 sporočil
Spremenjen 21 Apr 2016 20:59
Od: Anidra
Tema: Re: Vaje za koncentracijo

Materialna pomoč

Forum je namenjen informiranju o pogojih za prejemanje (izredne) denarne socialne pomoči (DSP - Center za socialno delo) in pomoči drugih institucij - občine, Zavod RS za zaposlovanje (ZRSZ) in Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve (MDDSZ). Kako je s postopki, pritožbami, obrazložitev pravic in dolžnosti strank ter državnih organov. Skratka forum o DSP, IDSP, CSD, ZRSZ, ZPIZ, MDDSZ in ZUP.

Moderator : TINA KOVAČ-CSD

RSS
1256 tem
5079 sporočil
Spremenjen 24 Okt 2013 21:58
Od: 777
Tema: Re: osebni stečaj

Internet in pravo

Forum je namenjen reševanju pravnih vprašanj, povezanih z internetom. Sem spadajo sklepanje pogodb po internetu, odgovornost za objave na internetu ter varstvo potrošnikov in osebnih podatkov v spletnem okolju. Na vaša vprašanja bo odgovarjal pravni strokovnjak iz svetovalne družbe Aphaia.si, specialistov za vprašanja informacijskih in komunikacijskih tehnologij.

Moderator : BostjanMakarovic

RSS
45 tem
123 sporočil
Spremenjen 08 Jan 2013 11:40
Od: BostjanMakarovic
Tema: Re: Težave z uporabnikom foru…

Varna pot

Se vam zdi, da nimate besede pri prometni varnosti? Katere teme se vam zdijo pomembne in kateri problemi najbolj pereči? Predstavite svoj pogled na prometno varnost in preberite ostale.

Moderatorji : Robert Štaba, Zavod Varna pot

RSS
24 tem
616 sporočil
Spremenjen 15 Mar 2016 10:43
Od: Zavod Varna pot
Tema: Pregled števila smrtnih žrtev…

Podjetnik sem!

Podjetništvo je več kot razvoj poslovnih priložnosti v praksi, je način življenja. Sami smo najboljši promotorji svojega posla, svojih produktov. Tukaj je prostor, da se predstavimo, povežemo in vzpodbujamo. Podjetnik sem! in sem slišan v prostoru.

Moderator : Katarina22

RSS
4 tem
9 sporočil
Spremenjen 03 Apr 2016 12:42
Od: Stralis
Tema: Re: Predstavim se!

Stres

Stres je mehanizem, s katerim se odzivamo na neprijetne dražljaje (tako imenovane stresorje) iz okolja. Dokler situacije doživljamo kot obvladljive, ostajamo samozavestni in stres nas celo vzpodbuja. Škoditi pa nam začne, ko začnemo situacije doživljati kot neobvladljive. Neobvladan stres pomeni težave, poslabša nam kakovost življenja in načne ter uniči zdravje. Že majhni koraki k obvladovanju stresa se lahko obrestujejo, saj vodijo k verižni reakciji pozitivnih sprememb.


Moderatorji : Nika_Nikolic, MiaB

RSS
321 tem
1431 sporočil
Spremenjen 30 Apr 2016 20:39
Od: Nika_Nikolic
Tema: Re: Aksioznost

Posvojitev otroka in rejništvo

O posvojitvah v Sloveniji in tujini, izmenjava izkušenj in pogovori. Forum namenjen posvojiteljem, rejencem in posvojencem. V tem forumu lahko anonimno izrazite svoja čustva, skrbi, stiske, vprašanja, napišete svojo zgodbo in pogled na svet. Povejte, da boste (u)slišani, poiščite in dajte oporo ter pridobite upanje.

Moderator : KlavdijaZ

RSS
562 tem
4321 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 04:19
Od: ajdadržiseza...
Tema: Re: Pomoč pri iskanju biološk…

Pogreb ni tabu

Bralci portala Pogreb ni tabu so večkrat izrazili željo o skupnem spletnem mestu, kjer bi lahko aktivno sodelovali v debati o temah, ki so v naši družbi še vedno tabu. Med.over.net nam je v omogočil forum v upanju, da bomo skupaj lažje zrušili tabuje, ki se oklepajo tem o umiranju, smrti, pogrebih.

Moderatorji : Vesna-PNT, JasminaPNT

RSS
24 tem
83 sporočil
Spremenjen 20 Feb 2016 18:46
Od: Napaka na žalnem traku
Tema: Nujno: Žalni trak LJ ali MB

Motnje hranjenja

O različnih vrstah motenj hranjenja: bulimija, anoreksija in prenajedanje. Za vse, ki ne najdejo izhoda iz problemov prehranjevanja, za svojce, prijatelje in bližnje.
univ. dipl. soc. del. svetovalka za področje motenj hranjenja iz društva Svetovalni svet[email protected]

http://www.svetovalni-svet.si

FB: www.facebook.com/MotnjeHranjenja/?ref=hl.
Moderatorji : Andreja, Darja_Korevec, Ana Z.

RSS
1133 tem
5176 sporočil
Spremenjen 16 Apr 2016 11:57
Od: Ana Z.
Tema: Re: Obsesivno-kompulzivna mot…

Varna hiša

Izpovedi žensk z izkušnjo nasilja in zgodbe otrok, ki so z njimi šli po tej pot. Svetovalke iz Varne hiše vam strokovno svetujejo, kako krog nasilja prekiniti in katere so mogoče poti iz njega.

Moderatorji : SMartina, MilenaŠ, Vilma R., KatjaF.

RSS
140 tem
541 sporočil
Spremenjen 19 Mar 2016 09:40
Od: Eletricity
Tema: Re: Anketa; zloraba v otroštv…

(Ne)varni internet

Vse pogosteje se mladi na internetu srečujejo z neprimernimi vsebinami (gole fotografije, video posnetki s sporno vsebino), z zlorabo osebnih podatkov (kraja identitete, ustvarjanje lažnih profilov) ter z grožnjami in ustrahovanjem. Kljub nevarnostim na spletu so mladi pri vedno nižji starosti uporabniki Facebooka in drugih družbenih omrežij, elektronske pošte, računalniških iger ter ostalih spletnih strani, kar lahko vodi v odvisnost od interneta. Težave s spletom in zasvojenostjo pa imajo pogosto tudi odrasli. Če potrebujete pomoč zase ali za svoje bližnje, postavite vprašanje.

Moderator : lucija.pavse

RSS
15 tem
93 sporočil
Spremenjen 04 Jan 2016 13:47
Od: NM.3w™
Tema: Re: objave na FB

Izobraževanje in razvoj

Odprimo teme, kot so formalna in neformalna izobraževanja. Menjajmo mnenja o univerzitetni izobrazbi oziroma bolonjskem načinu študija. Mogoče o študiju na daljavo oziroma tradicionalnem študiju. Področja osebnostne rasti, komunikacije, tujih jezikov, ... ali pa nadgradnja strokovnega znanja na delovnem mestu. Katera izobraževanja so nam v veselje in katera so potrebna za karierni napredek.

Moderator : AnjaVogric

RSS
216 tem
477 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 19:32
Od: nevi_
Tema: Vpliv krize na turizem

Ni zdravja brez duševnega zdravja

O pomenu duševnega zdravja, duševnih stiskah ter možnih izhodih iz njih.

Moderatorji : andrejamajcen, bernardadajcman, ozara

RSS
754 tem
2991 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 07:36
Od: bernardadajcman
Tema: Re: Življenje po smrti staršev

Alkohol

Alkohol v Sloveniji povzroči skoraj vsako tretjo prometno nesrečo s smrtnim izidom in neposredno veliko materialno škodo. Vsako leto umre 650 oseb ljudi zaradi bolezni ter samomorov. Neizmerljivo je trpljenje in stiske v družinah - v povprečju v vsakem četrtem gospodinjstvu. Tukaj lahko anonimno zapišete svojo zgodbo, izkušnjo ali mnenje. "Manj, malo ali nič alkohola je vedno prava odločitev."

Moderator : Andreja

RSS
373 tem
3398 sporočil
Spremenjen 10 Apr 2016 18:32
Od: Sorela
Tema: Re: Kako partnerja alkoholika…

Delovno pravo in zaposlitev

Potrebujete informacije o zaposlitvi, službi, pogodbah, odpuščanjih, pravicah in dolžnostih? Na tem forumu boste našli vse potrebno o zaposlitvi.

Moderator : ODV.Koprivsek

RSS
6759 tem
33043 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:00
Od: epf2001
Tema: Razgovori in (pre)dober vtis

Družine v družbi

Imate družino? Potem imate tudi pravice. Jih poznate? Jih znate uveljaviti? Ne? Poiščite odgovore na tem forumu.

Moderator : Družinska pobuda

RSS
1053 tem
4887 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 00:34
Od: greatw
Tema: Onetwoslim – это идеальная ко…

Za ženske v stiski

Saj poznate: lepša polovica, vedno močna, vse prenese, vse zmore in vse uredi. Včasih pa se zalomi. Potrebujete strokoven nasvet, drugo mnenje, prijazno besedo ali samo to, da podelite svojo izkušnjo?

Moderator : MDŠkofljica

RSS
808 tem
4037 sporočil
Spremenjen 30 Apr 2016 15:43
Od: Rada bi razumela
Tema: Odnos sorodnikov in prijatelj…

Za žrtve spolnega nasilja

Vam je dogodek v otroštvu pustil neizbrisno in bolečo sled? Preberite in poglejte, da niste bili edini. Morda vam bo kakšna zgodba v pomoč. Forum za izmenjavo vzpodbudnih besed, nasvetov in za tolažbo.

Moderator : Maja Ferbe

RSS
354 tem
1758 sporočil
Spremenjen 20 Apr 2016 14:46
Od: Maja Ferbe
Tema: Re: SIA - anonimna skupina za…

Bolečina ob izgubi bližnje osebe

Forum, kjer lahko izlijemo svojo žalost in prostor, kjer lahko drug drugemu nudimo tolažbo in podporo.

Moderator : PolonaOzbic

RSS
738 tem
7198 sporočil
Spremenjen 19 Apr 2016 13:25
Od: Tigresss
Tema: Re: UMRL JE MOJ ATI

Iščete delo, delavca?

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Moderator : mojaZaposlitev.si

RSS
10710 tem
39244 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:44
Od: piramidni sistemi
Tema: Re: kako zasluziti dodoaten d…
Styling: lepota, nega in stil (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Ličenje makeup

Svetovanje na temo ličenja in dekorativne kozmetike.

Moderatorji : TamaraGoricanec, Katja.Fasink, Parisax, BRANKA P.

RSS
1063 tem
3784 sporočil
Spremenjen 19 Dec 2015 18:41
Od: primer primer
Tema: Re: make-up - kaj pomeni?

Kozmetične storitve

Kakšne storitve lahko nudi kozmetični salon? Trajni make-up, depilacijo, ličenje, očiščevanje kože, tetovaže, odstranitev žilic z obraza, masaže in še marsikaj drugega.

Moderator : Petra_Hojak

RSS
606 tem
2185 sporočil
Spremenjen 01 Apr 2016 14:38
Od: Petra_Hojak
Tema: Re: depilacija v salonu - nes…

Profesionalna kozmetika

Obisk lepotilnih salonov dandanes ni več luksuz posameznika. Zelo pomembno je, da z nego nadaljujemo tudi doma. Informacije ter nasveti o različnih kremah in negi.

Moderator : TatjanaB.

RSS
218 tem
803 sporočil
Spremenjen 13 Apr 2016 21:43
Od: saaraa
Tema: Re: gelirani nohti

Nega las

Informacije o negi las, striženju, barvanju in frizurah.

Moderator : NAYA

RSS
1746 tem
5340 sporočil
Spremenjen 29 Apr 2016 08:45
Od: Unique Beauty
Tema: Re: Mastni lasje

Poroka

Poročno slavje, obleke, gostilne, glasba, izkušnje ... Pripravite vse tako, da bo nepozabno!

Moderator : Fashionista.si

RSS
4736 tem
34632 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 09:34
Od: klaraMC
Tema: Gostilna Pečarič

Nega, ličenje in stil

Kotiček za ženske, kjer si zaupamo nasvete o lepoti, negi telesa in obraza ter "piki na i" - ličenju. Izmenjamo lahko nasvete o uporabi dišav in stilskih dodatkov ter vprašamo za nasvet strokovnjake za modo.

Moderatorji : SimoneGodina, Fashionista.si

RSS
6649 tem
38945 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 12:09
Od: 1d4n4
Tema: Umetni nohti in superatac
Zavarovanja in finance (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Poravnave in odškodnine

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?

Moderatorji : ODV.Koprivsek, Poravnava

RSS
131 tem
409 sporočil
Spremenjen 12 Feb 2016 10:43
Od: Poravnava
Tema: Re: Poškodba na delu

Prostovoljna zdravstvena zavarovanja

Še nimate dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja? Imate zavarovanje, ga želite zamenjati? Posvetujete se s strokovnjaki.

Moderatorji : TZZ, Matjaž N.

RSS
314 tem
1476 sporočil
Spremenjen 17 Apr 2016 21:46
Od: TZZ
Tema: Re: Obvezno zdravstveno zavar…

Zavarovanja

Če ne znate razvozlati zavarovalne police ali se vam zdi, da vaš zavarovalni zastopnik govori v vam neznanem jeziku, če ne veste, kako ravnati v primeru škode ali kaj vse krije vaše zavarovanje, potem ste tu na pravem mestu. O zavarovanjih od a do ž se lahko posvetujete z nami.

Moderator : ZavarovalnicaTriglav

RSS
1247 tem
4383 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 10:55
Od: ZavarovalnicaTriglav
Tema: Re: Odškodnina za nezgodo

Pokojninsko zavarovanje

Kakšna so dejstva o pokojninah, kako do boljše pokojnine, komu zaupati skrb za pokojnino, kako poskrbeti za dodatno pokojnino in svojo varnost ter s tem za varnost družine in druga s tem povezana področja so teme, o katerih se lahko posvetujete na tem forumu.

Moderator : ModraZavarovalnica

RSS
174 tem
790 sporočil
Spremenjen 29 Apr 2016 17:51
Od: Deki
Tema: Re: varčevanje za penzijo

Financiranje

Stanovanjski, avtomobilski in potrošniški krediti. Informiranje kreditojemalcev. Prednosti in pasti bančnih produktov. Ugotavljanje kreditne sposobnosti in način zavarovanja kredita.

Moderator : Janez Tomc

RSS
1850 tem
11594 sporočil
Spremenjen 03 Maj 2016 09:22
Od: nebančnik
Tema: Re: vrednost nepremičnine-hip…

Računovodstvo

Mnogi se ukvarjate s finančnimi in davčnimi problemi, olajšavami, prispevki ter izpolnjevanjem različnih obrazcev. V kolikor se vam kje zatakne, vprašajte na tem forumu.

Moderatorji : SabinaZalar, DominikaT, Vojka

RSS
2811 tem
10454 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 16:04
Od: Danaja777
Tema: Porodniška - vpliv bonitete
Zasvojenost (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Zasvojenost s seksualnostjo

Zasvojenost s seksualnostjo je nekemična zasvojenost in pomeni kompulzivno vedenje, povezano s seksualnostjo, ki vpliva na običajen potek življenja ter povzroča hude težave v družini in v družabnih stikih z ljudmi, ki so nam blizu, pa tudi v delovnem okolju.

Moderator : peter.topic

RSS
6 tem
12 sporočil
Spremenjen 06 Apr 2016 16:15
Od: peter.topic
Tema: Re: Kako se upreti zasvojenos…

Igre na srečo in druge nekemične odvisnosti

Igre na srečo, računalnik, računalniške igrice, seks in nakupovanje so lahko prijetna popestritev življenja. Ko presežejo razumne vložke časa in denarja, pa lahko povzročijo zasvojenost, ki uniči odnose, poslovne priložnosti in zdravje. Posvetujte se in poiščite nasvet, kako iz kroga zasvojenosti.

Moderator : Daniela_Fiket

RSS
9 tem
21 sporočil
Spremenjen 21 Mar 2016 12:41
Od: Daniela_Fiket
Tema: Re: sum zasvojenosti z igrami…

DROGE? POMOČ!

Imate težave z drogami, mogoče kdo okoli vas? Vprašajte in se posvetujte s strokovnjakinjo.

Moderatorji : Selina, Klementina_Sambolic, SuzanaP, Tanja S, SpelaA

RSS
923 tem
7233 sporočil
Spremenjen 27 Apr 2016 13:46
Od: Savage1738
Tema: Re: sin se drogira

Zasvojenost - začaran krog

Iz omame ponovno v življenje. Celovita pomoč zasvojenim in svojcem. O programu Skupnosti srečanje in o tem, kako drogam reči: "Ne"!

Moderatorji : Vesna Pečelin, AndrejaLindic

RSS
496 tem
2742 sporočil
Spremenjen 22 Feb 2016 14:00
Od: Trezna
Tema: Re: Prosim za pomoč - alkohol
Avto.Over.Net: Avtomobilizem (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Avtomobilska zavarovanja

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

Moderator : ZavarovalnicaTriglav

RSS
585 tem
1696 sporočil
Spremenjen 25 Apr 2016 10:16
Od: ZavarovalnicaTriglav
Tema: Re: Nosilec leasinga ena oseb…

Pomoč voznikom v prometu

Kako ravnati v prometni nesreči, kako se obnašati, če vas ustavi policija? Kako pridobiti vozniško dovoljenje? Ste izgubili vozniško dovoljenje, ne veste kakšen je postopek? Vas zanima postopek o prekršku ali potrebujete informacije? Želite vedeti, kaj je opozorilo, plačilni nalog, odločba, sodba ali drug akt izdan v postopku o prekršku.

Moderatorji : lukarupnik, SuzanaG

RSS
327 tem
2201 sporočil
Spremenjen 11 Apr 2016 18:42
Od: lukarupnik
Tema: Re: Vožnja skuterja z blokad.

Avtomobilizem in F1

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

Moderatorji : AlesP., IztokFranko

RSS
6073 tem
38467 sporočil
Spremenjen 05 Maj 2016 00:31
Od: Arty
Tema: Re: Audi A4
ABC Med.Over.Net (mapa)
Teme
Sporočila
Spremenjeno

Pravice in dolžnosti pacientov

Kdo ima pravico do vpogleda podatkov? Kaj pa bolniška odsotnost, izbira zdravnika, pravica do zdravniškega posega? Kakšne pravice imamo bolniki in kakšne so naše dolžnosti?

RSS
175 tem
375 sporočil
Spremenjen 11 Okt 2013 17:42
Od: mateja27
Tema: Re: Bolniška odsotnost

Med.Over.Net obvestila

Forum za obvestila.

RSS
0 tem
0 sporočil
Spremenjen Ni objav

O Med.Over.Net

Stičišče uporabnikov in ustvarjalcev portala. Središče mnenj, predlogov, pritožb in pohval.

RSS
4294 tem
23807 sporočil
Spremenjen 01 Maj 2016 11:25
Od: Biba22
Tema: Re: Še ena jasnovidka Stanka …

Zdravstvo pri nas?

Prostor za pogovor o zdravstvu v Sloveniji. Pohvale, pritožbe, pripombe, predlogi in pobude.

RSS
3042 tem
19151 sporočil
Spremenjen 04 Maj 2016 21:47
Od: santa ana
Tema: Re: Samoplačniški zobozdravnik
Statistika

Skupno objav 10646708 • Skupno tem 1371128 • Skupno uporabnikov 109035 • Najnovejši član milica.krhin

Na vrh